4 dintre cele mai mari avantaje ale unui job la WOW Agency

Ce ne dorim cu toții de la un loc de muncă? Să ne ofere un salariu bun, să ne dea posibilitatea să lucrăm alături de o echipă de încredere, prietenoasă, pe care să ne putem baza în orice situație, să se găsească într-o zonă cât mai centrală sau cât mai aproape de casă și, dacă se poate, să aibă un program cât mai lejer. Altfel spus, vrem un job la care să mergem cu drag în fiecare zi.

Author: R.B. luni 10 februarie 2020 , 16:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pare o utopie, având în vedere că știm cu toții că perfecțiunea nu există. Ei bine, membrii echipei WOW Agency țin să ne contrazică, venind cu argumente solide pentru a-și susține ideea.

Se pare că job-urile din domeniul videochat-ului întrunesc multe dintre condițiile enumerate mai sus. Cel mai interesant lucru este că, de data aceasta, nu vorbim doar despre modele, ci și despre traineri, fotografi, IT-iști, hairstyliști, make-up artiști și cei de la Resurse Umane. Toți cei care lucrează la WOW Agency au beneficii reale.

Pare o utopie, având în vedere că știm cu toții că perfecțiunea nu există. Ei bine, membrii echipei WOW Agency țin să ne contrazică, venind cu argumente solide pentru a-și susține ideea.

Job-urile la WOW Agency oferă 4 beneficii de neegalat

Cu toate că programul și venitul diferă în funcție de postul ocupat, fiecare membru al agenției se bucură de următoarele avantaje:

Locație centrală

Adaptând pentru țara noastră zicala „toate drumurile duc la Roma”, am putea spune că „toate drumurile duc la București”. Cu alte cuvinte, cui nu i-ar plăcea să lucreze la Piața Unirii, în București, în centrul capitalei, unde se ajunge ușor din orice colț al orașului?

Studioul central WOW Agency are marele avantaj de a fi localizat în cel mai important punct al Bucureștiului, accesul angajaților fiind astfel facilitat de multitudinea de mijloace de transport în comun care trec pe aici. Mai mult decât atât, modelele au siguranța unui loc de muncă amplasat într-o zonă populată, cu multă vizibilitate și, deci, sigură.

Program lejer/flexibil

În cadrul unui studio de videochat, munca unui departament este strâns legată de activitatea celorlalte. Altfel spus, programul hairstyliștilor și al make-up artiștilor depinde de cel al modelelor, căci, în funcție de ora la care acestea intră online, în discuții cu clienții, ei vor fi alături de fete, pentru a le ajuta să arate impecabil.

Același lucru este valabil și atunci când vine vorba de programul trainerilor. Pe de altă parte, există situații când departamentul de HR este cel care, la nevoie, îi solicită pe colegii din celelalte departamente în vederea întocmirii anumitor documente necesare.

Salariu bun

Dintre toți colaboratorii studioului WOW Agency, modelele au veniturile cele mai mari, însă nu putem spune că ceilalți angajați primesc salarii modeste. Cu toate că fiecare agenție în parte are propria politică de stabilire a salariilor, trebuie precizat faptul că videochat-ul este un domeniu în care pretențiile sunt ceva mai mari, iar majoritatea angajaților sunt femei, pentru ca modelele să nu se simtă în vreun fel stânjenite.

Selectarea angajaților se face atât pe baza competențelor profesionale, necesare posturilor pentru care au aplicat, cât și în funcție de mindset, de modul de gândire și abordare a acestui domeniu. Doar astfel salariile vor fi pe măsura valorilor și competențelor pe care le au.

Șansa de a evolua constant

În cadrul WOW Agency, feedback-ul reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte ale celor care lucrează aici. Evaluarea constantă îi ajută pe angajați să conștientizeze care este nivelul la care se află, ce trebuie să îmbunătățească pentru a evolua și care sunt punctele slabe pe care trebuie să le dezvolte pentru a deveni mai buni.

Cu alte cuvinte, atunci când unul dintre membrii echipei pare demotivat, este încurajat să continue și să persevereze, printr-o discuție serioasă, dar nicidecum intimidantă.

Descoperă mai multe informații pe wow-agency.ro!

Se spune că banii nu aduc fericirea, însă, haideți să fim serioși, trăim într-o lume pragmatică, în care suntem nevoiți să plătim pentru orice. Într-adevăr, banii nu aduc fericirea, dar ne ajută să o întreținem. De aceea, considerăm că un job într-un studio de videochat are marele avantaj de a oferi satisfacțiile financiare mult dorite, fără a pune în joc sănătatea angajaților și a modelelor, din cauza stresului și a programului încărcat.

Așadar, dacă îți dorești să te bucuri și tu de beneficiile enumerate mai sus, accesează site-ul wow-agency.ro, familiarizează-te cu povestea agenției din Piața Unirii și aplică pentru job-ul pentru care abilitățile te recomandă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si