83.000 de euro, pretul platit de contribuabili pentru un concert "gratuit" in parc, inainte de alegerile locale! Distractie maxima, pe bani publici

Susele gratuite cu iz artistico-electoral scot din buzunarul contribuabililor zeci de mii de euro.

Author: D.C. sâmbătă 25 iunie 2016 , 15:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Concertul organizat in Parcul Tei cu o saptamana inaintea alegerilor locale au costat Primaria Sectorului 2 suma de 374.414 lei, adica aproape 83.000 de euro. In acest cost au fost incluse: onorariile artistilor, a prezentatorului, echipamentele tehnice, ecranele LCD, cameramani, generatoare electice, materiale promotionale, servicii de ambulanta si taxe legale.
Concertul din parcul Tei, de duminica, 29 mai 2016, a fost sustinut de artisti precum: Loredana, Horia Brenciu, Holograf, CRBL, Lora sau Raluka si a fost prezentat de Dragos Silvestru.

Informatia apare pe site-ul cetatean2.ro, ca urmare a unui raspuns oficial venit din partea Primariei Sectorului 2. 50.000 de euro ar fi mers exclusiv pentru artisti, ceea ce inseamna mai mult decat media obisnuita a onorariilor. In rest, cei de la primarie invoca clauze de confidentialitate impuse de firma care a venit cu tehnica si cu artistii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si