A aflat că are HIV şi a îmbolnăvit 70 de persoane. Un bărbat a obligat zeci de femei să întreţină relaţii sexuale cu el, deşi ştia ca este infestat

Sergent Major, Jakkrit Khomsing, în vârstă de 43 de ani, a fost arestat de poliţia thailandeză, după ce, prin intermediul unui cont fals, a păcălit mai multe persoane să facă sex cu el, fără să le spună că este infestat cu HIV .

M.C.B., Friday 09 November 2018 , 14:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

un bărbat în vârstă de 43 de ani din Thailanda a fost arestat, după ce o perioadă lungă de timp a folosit o aplicaţie destinată persoanelor gay, prin intermediul căreia, ajungea să şantajeze persoane, cerându-le poze dezbrăcaţi.

Când ajungeau să se întâlnească, iar respectivii vedeau cum se prezintă bărbatul, aveau tendinţa de a fugi, însă, fostul Sergent, îi ameninţa că va distribui pozele.

Citeste si: Un clujean şi-a ucis nevasta, după ce a primit flash-uri de la o maşină! Explicaţiile bărbatului sunt cel puţin ciudate

După o lungă şi amănunţită anchetă, poliţiştii au descoperit peste 70 de victime, toate cu vârsta între 13 şi 18 ani.

Tinerii, ruşinaţi de orientarea lor sexuală neobişnuită, îşi găseau refugiul în cuvintele încurajatoare ale "ucigaşului", conform METRO.

Sentinţa a fost stabilită, aşadar, Jakkrit Khomsing va sta mai bine de 20 de ani în spatele gratiilor.

Sursă: spynews.ro 

Te-ar putea interesa si

Loading...