Ionela Prodan a fost verificată de CNSAS, Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securitătii. Cântăreaţa de muzică populară, care a decedat pe 7 aprilie 2018, la 70 de ani, a fost candidatul PSD pentru Colegiul 3 Camera Deputaţilor din diaspora, la alegerile parlamentare din 2012. Mama Anamariei Prodan nu a intrat în Parlament, dar, ca orice candidat, a fost verificată dacă a colaborat cu Securitatea.

Ionela Prodan a fost verificată de CNSAS. A candidat la funcţia de deputat în 2012

Pe 4 martie 2014, după verificări temeinice, CNSAS a eliberat o adeverinţă care atestă că Ionela Prodan nu a fost colaborator al Securităţii. “În baza notei de constatare din data de 20.12.2013, prin care doamna Tănase (Prodan) Ionela a fost verificată din oficiu, în calitate de candidată la funcţia de deputat în Parlamentul României”, se scrie în document.( vezi cum a venit soţul Ionelei Prodan la cimitir)

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Ionela Prodan a fost verificată de CNSAS: "Nu există documente din care să rezulte calitatea de lucrător sau colaborator al Securităţii"

„Adeverim prin prezenta că nu există documente din care să rezulte calitatea de lucrător sau colaborator al Securităţii, în sensul legii, cu privire la doamna Tănase (Prodan) Ionela, fiica lui Ion şi Maria, născută la data de 06.10.1947

în Dăbuleni, judeţul Dolj.”, mai scrie în adeverinţa eliberată de CNSAS.

Mama Anamariei Prodan şi-a incercat din nou norocul la alegerile din 2016. Ionela Prodan a candidat din partea PSD Covasna, pentru un loc în Senat, dar nici de data aceasta nu a reuşit să intre în Parlament.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si