Un localnic din județul Gorj ar fi dat în judecată administrația locală din cauza unei conducte de gaze care îi trecea prin curte.

Potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro, bărbatul ar fi cerut primăriei despăgubiri pentru a permite trecerea conductei prin curtea sa, dar conducerea ar fi refuzat. După șapte ani, ar fi primit câștig de cauză. Ce despăgubiri cere localnicul pentru a ajunge la o înțelegere cu primăria, în ceea ce privește conducta de gaze care îi traversează gospodăria?

A câștigat procesul împotriva primăriei. Ce despăgubiri cere localnicul?

Un bărbat din județul Gorj a câștigat procesul intentat împotriva administrației locale din comuna Mătăsări. Prin curtea acestuia ar fi trecut o conductă de gaze. Din această cauză, bărbatul ar fi cerut despăgubiri primăriei, pentru a permite ca rețeaua să îi traverseze, în continuare, gospodăria.

Potrivit aceleiași surse, primăria Mătăsări ar fi refuzat, iar bărbatul ar fi intentat un proces. După șapte ani, bărbatul a câștigat lupta în instanță împotriva administrației. În urma deciziei judecătorești, bărbatul a primit dreptul de a scoate conducta de gaze, care îi traversează curtea, din pământ.

”Au băgat conducta cu forța. Nu m-au întrebat dacă sunt de acord. M-am apucat eu singur să sap. Ști u că este greu, dar am ordin de la domnul executor și trebuie pus în aplicare”, ar fi declarat localnicul, conform adevărul.ro.

Citește și: Un tânăr de doar 21 de ani a murit strivit de tractor, în pădure. Salvatorii gorjeni au intervit, dar nu l-au mai putut salva

conducte pamant

Foto simbol- conducte în pământ

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

După ce ar fi început să sape singur, primăria ar fi trimis un buldoexcavator pentru ca rețeaua de gaze să fie scoasă din pământ.

Bărbatul cere despăgubiri primăriei Mătăsări pentru a ajunge la o înțelegere. Localnicul se pare că dorește suma de 500.000 de euro și o chirie de 2.000 de euro pe lună, pentru a pune conducta de gaze înapoi.

”Am cerut înainte un miliard, acum vreau cinci miliarde şi două mii de euro chirie lunară ca să funcționeze canalizarea cea nouă. Sunt 18 metri lăţime ori 2 adâncime pe doi metri, ăia sunt, 389 de metri pătraţi, ar cere localnicul primăriei, conform observatornews.ro.

Citește și: Continuă revolta după moartea Andreei, tânăra ucisă de Mirel Dragomir. O fostă studentă la Medicină trage un semnal de alarmă: „Cuiva îi vei ieși în cale. Abia aștept”

buldoexcavator

Foto simbol- buldoexcavator

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Conform sursei citate anterior, se pare că rețeaua de gaze care traversa gospodăria localnicului ar fi fost realizată cu bani dintr-un program național, fiind vorba despre suma de un milion de euro. Viceprimarul comunei Mătăsări ar fi declarat că situația privind conducta de gaze este o pagubă.

”Rețeaua veche de canalizare este din timpul lui Ceaușescu. Este funcțională și s-a făcut o revizie la stație. Este o pagubă. Fiecare poate să ceară cât dorește. Deocamdată nu se pot acorda despăgubiri fără o hotărâre definitivă”, a declarat viceprimarul comunei Mătăsări, potrivit adevărul.ro.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si