A fost lansată maşina care îţi spune dacă eşti obosit sau dacă ai uitat ceva acasă! Nu o să-ţi vină să crezi cum arată şi ce marcă este!

În aceste zile se desfăşoară unul dintre cele mai mari târguri auto din lume. Cei mai mari constructori auto din toată lumea şi-au dat întâlnire la Los Angeles.

M. P., vineri 07 decembrie 2018 , 13:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Printre mărcile prezente se numără şi BMW, care a dezvăluit conceptul Vision iNews, un SUV electric şi complet autonom. În plus, constructorul plănuieşte să scoată pe piaţă 25 de noi modele de maşini electrice până în 2025.

În planurile de viitor ale constructorilor sunt maşinile inteligente, care să îi alerteze pe şoferi dacă observă semne de oboseală sau de boală şi autoturismul în îndeamnă să oprească. Mai mult decât atât, autoturismul va avea şi funcţia de a-l anunţa pe şofer că şi-a uitat copilul sau animalul de companie în maşină.

Volkswagen a ales Los Angeles pentru a-şi lansa noul concept GT, un coupe complet electric.

“Erau vremuri când maşinile electrice erau plictisitoare şi principalul motiv pentru care îţi cumpărai una era fiindcă voiai să ajuţi planeta. De-a lungul timpului, constructorii şi-au dat seama că şoferilor nu le pasă aşa mult de mediu şi au început să le facă foarte atractive”, explică analistul Micah Muzio.

Târgul de la Los Angeles se va deschide pe 9 decembrie.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si