"A fost o eroare umana din partea politistului local". Cum este obligat un tanar din Craiova sa plateasca o amenda de 500 de lei, fiind nevinovat

500 de lei, ora de parcare! Nu este o gluma! Se intampla in Craiova, unde un tanar s-a trezit ca are de platit o amenda de infarct, desi are in buzunar dovada platii prin sms a taxei de parcare.

Author: V.P. vineri 29 septembrie 2017 , 19:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+


Alexandru Curteanu- plata expira la 13.09 2017 la ora 12.09 si ei v-au dat amenda la 11.18 minute, adica la 9 minute dupa confirmare. V-au amendat degeaba, practic da. 01.52

Si cu parcarea platita, si cu banii luati!  

Tanarul a parcat masina in centrul orasului si a platit, prin sms, 2 lei. De 2 lei, spune el e si ce s-a intamplat in sediul politiei locale. Desi s-ar fi dus cu dovada platii, i s-ar fi spus ca amenda poate fi anulata doar in instanta.

Alexandru Curteanu ---  este abuiz in serviciu din punctul meu de vedere, raspunsul lor a fost ca nu au ce sa faca.

Daniel Mocioaca sef serviciu CIRCULATIE- Politia LOCALA Craiova  --tinand cont de volumul mare de munca si de presiunea si de stresul din exterior nu oputem spune decat ca a fost o eroare umana din partea politisului local.

Chiar daca la mijloc s-a strecurat o eroare umana, pana cand isi va castiga nevinovatia in tribunal, craioveanul e bun de plata.

Se pare ca mai multi soferi din Craiova ar fi fost sanctionati desi au platit parcarea, prin sms.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si