A inceput goana dupa cozonaci. Brutariile care fac dulciuri dupa reteta bunicii, fara coloranti si conservanti, sunt la cea mai mare cautare. Cat costa bunatatile facute aici

Cozonacul este cel mai gustos preparat de pe masa de Paste. Cum insa timpul este cel mai aprig inamic in zilele noastre, multe gospodine prefera sa il cumpere gata facut. Noroc cu brutariile artizanale care pastrează inca gustul autentic al cozonacilor de altădata.

Author: A.L. joi 13 aprilie 2017 , 19:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Goana dupa cozonaci a inceput, asa ca brutarii si cofetarii trag aer in piept si se lupta de zor cu sutele de kilograme de aluat pe care il plamdesc cu grija pana cand il asaza in cuptoarele incinse.

Ne oprim in prima brutarie artizanala. Din cuptoare, nu ies mai mult de 300 de cozonaci intr-o zi, asa ca numai cei care au facut comanda pot gusta din impletitura galben-aurie umpluta cu nuca si cacao din belsug.

"Nu are cum sa nu iasa produsul bun, atat timp cat respecti niste pasi simplu, ca in orice reteta. Oricine poate sa ii faca, trebuie doar un pic de daruire"

Vlad si Alexandra au scos primul cozonac din cuptor acum un an. Acum, clientii au accelerat ritmul, iar brutarii s-au conformat. Muncesc mai mult, insa iubesc la fel ca inainte ceea ce fac.

"A venit din dorinta de a manca cat mai sanatos si de a oferi copiilor nostri o mancare cat mai sanatoasa si curata"

Pe masura ce clientii le gustau produsele, cei doi tineri au simtit si ei gustul unei afaceri de succes.

"Sa avem produse cat mai proaspete, fara conservanti, fara E-uri, fara amelioratori"

Asa a aparut pe rafturi si paina cu maia"

"Painea cu maia si seminte de in, floarea soarelui si ovaz.

cea mai vanduta paine a noastra si cea mai cautata"

"Suntem foarte solicitati deoarece trebuie sa pastram o anumita calitate a produsului si atunci e mult de munca"

"Intre 50 si o suta. Si reusiti sa coaceti 100 de cozonaci intr-o zi? Cu un efort deosebit, incercam"

Si din aceasta brutarie lipsesc conservantii sau ameliatorii, iar uleiul folosit pentru dolofanii umpluti cu crema de cacao si stafide este presat la rece.

Altfel, gustul n-ar fi acelasi cu care clientii s-au obisnuit. Reteta nu vor sa ne-o impartaseasca, insa brutarii ne explica regula de baza pentru un cozonac reusit.

"Absolut toate perioadele sunt importante, pornind de la coca, umplutura, crestere si copt"

Nici pasca nu e uitata zile acestea, cand cuptoarele auresc tartele umplute cu crema de branza.

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
De necrezut! Cum a fost surprinsă Maria Chițu în timp ce toată lumea dormea. Gestul... De necrezut! Cum a fost surprinsă Maria Chițu în timp ce toată lumea dormea. Gestul Războinicei este uimitor!
spotmedia.ro
Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie.... Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie. În loc să plătești în plus, ai putea economisi sute de lei!
spotmedia.ro
Şobolanii lovesc din nou, în Bucureşti, de data asta în trafic. Cine și cum îi poate... Şobolanii lovesc din nou, în Bucureşti, de data asta în trafic. Cine și cum îi poate împiedica să mai saboteze semafoarele
b1.ro
Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă,... Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?
infoactual.ro
Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile... Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile până în 2028
infoactual.ro
Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât... Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât chimiotarapia
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si