Tânăra în vârstă de 28 de ani a urmat o procedură de ridicare a feselor din dorința de a avea un posterior brazilian, însă la scurt timp de la intervenție a murit.  "Ei i-au mutat trupul pe targă și, dintr-o dată, pielea ei a devenit albastră", a spus Marcio C. Ferez, bunicul ei.

Membrii familiei lui Danea Plasencia, în vârstă de 28 de ani, au spus că medicul terminase operaţia când au apărut complicațiile.

Danea era mama a trei copii în vârstă de 9, 5 și 1. Împlinise 28 de ani în urmă cu o săptămână.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Într-o declarație, clinica Mia Aesthetics a anunţat condoleanțe familiei lui Plasencia și a declarat că este primul caz de deces pe care l-au avut.

"Pe parcursul anilor noștri de experienţă și a mii de proceduri efectuate, acesta este primul şi singurul deces pe care l-am avut. Echipa noastră este devastată de această tragedie şi simte că fiecare dintre pacienţii noştri face parte din familie. Ne străduim să oferim cele mai avansate tratamente chirurgicaleplastice pentru pacienţii noştri. Fiecare dintre chirurgii noştri este certificat şi declarat eligibil pentru practică de Comitetul American de Chirurgie Plastică și evaluăm în mod constant practicile noastre pentru a ne asigura că pacienții noștri primesc cea mai sigură și cea mai bună îngrijire. În ciuda acestor practici,

operaţiile complicate vin cu riscul unor rezultate rare, neintenționate și tragice, ca cea pe care am resimţit-o în această zi. Vom fi pe deplin transparenți cu pacienții noștri și cu publicul, deoarece mai multe detalii vor apărea" a declarat clinica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si