O copilă a murit pe patul de spital din cauza unor complicații de sănătate. O oră mai târziu, când apropiații fetei se pregăteau de înmormântare au observat că ea trăiește.

Siti Masfufah Wardah, fata cu pricina, era internată la spitalul din Probolinggo, Indonezia, din cauza complicațiilor produse de diabetul cronic cu care se lupta, scrie Daily Mail.

Familia unei copile de 12 ani se pregătea de înmormântare, însă fata s-a trezit

Fata a fost adusă la spital pe data de 18 august, moment în care medicii i-au declarat și decesul. Cadrele medicale i-au pronunțat decesul lui Siti la ora 18:00. Apoi, la ora 19:00, părinții i-au luat trupul acasă pentru a-l curăța și a-l pregăti de înmormântare. În timpul procesului de curățare familia a avut un șoc. Copila s-a trezit instantaneu.

a murit și a înviat
a murit și a înviat[Sursa foto: google]

Citeste si: Tânăr de 18 ani mort de Covid-19, în România. Este cea mai tânără persoană ucisă de virus, de la noi din țară

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citeste si: Coronavirus România 24 august. Scade numărul cazurilor noi, după o zi de weekend în care s-au făcut mai puține teste

Citeste si: Fratele lui Florin Salam nu s-a vindecat de coronavirus și e în stare critică! Amicii se roagă disperați pentru Nelu Stoian: „Adu-l Doamne înapoi la viață, lasă-l Doamne să trăiască pe acest pământ”

„În timp ce trupul ei era spălat, i-a crescut din senin temperatura. Iar ochii i s-au redeschis din senin. Și am văzut că îi bătea, din nou, inima și că se mișca.” a transmis tatăl fetei.

Rudele fetei au strigat imediat după ajutor. Medicii sosiți la fața locului au încercat să o țină în viață, pe fată, folosind oxigen. Copila a murit, însă, pentru a doua oară chiar sub privirile șocate ale membrilor familiei.

Ce s-a întâmplat cu fata declarată moartă

Medicii afirmă că ce s-a întâmplat poartă numele de „fenomenul Lazăr”. Este un fenomen medical cunoscut drept „sindromul Lazăr”, care are loc atunci când se întâmplă o repornire spontană a sistemului circulator. Fenomenul are loc în cazul pacienților care au suferit stopuri cardio-respiratorii.

Citeste si: Ce se întâmplă pe litoralul românesc? Nelu Tătaru, avertisment de ultimă oră: „Am văzut nereguli!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si