A murit soprana Aida Abagief

Doliu în Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” şi la Universitatea „Ovidius” din Constanţa, după ce profesorul şi artistul Aida Abagief a murit.

K.B., vineri 01 noiembrie 2019 , 13:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Colectivul Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa a transmis că „regretă profund trecerea la cele veşnice a doamnei profesor emerit Aida Abagief, fondatoare a facultăţii noastre, solistă, timp de 30 de ani, a Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa.

Citeste si: Dăncilă, întrebată de ce nu se descurcă în limba engleză: Suntem în România, haideţi să fim mândri că suntem români

Citeste si: El este fostul iubit al Deei de la Puterea Dragostei, mort într-un cumplit accident! Primele imagini de la locul tragediei

Citeste si: 4 alimente care nu trebuie spălate înainte de a le mânca sau găti

Doamna profesor Aida Abagief va rămâne în amintirea noastră ca un artist şi dascăl desăvârşit, pasionat, devotat studenţilor şi profesiei până la sacrificiul de sine. Publicul, colegii, studenţii şi elevii care au cunoscut-o, au iubit-o, respectat-o şi admirat îi vor păstra veşnică amintirea şi recunoştinţa”.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si