A murit soțul Sorinei Plăcintă, doctorul Viorel Bucuraș, unul din cei mai implicați urologi

Doctorul Viorel Bucuraș, soțul Sorinei Plăcintă, a decedat, sâmbătă dimineața, după o lungă suferință. Fostul șef al Clinicii de Urologie a Spitalului Clinic de Urgență Județean ”Pius Brânzeu” din Timișoara a făcut, în 22 septembrie 2015, un stop cardiac, în timp ce realiza o ecografie. A fost resuscitat și ulterior tratat în clinici din țară și străinătate. Din păcate, nu și-a mai revenit de atunci.

R.B., duminică 12 ianuarie 2020 , 10:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anunțul morții cunoscutului doctor a fost făcut pe Facebook de fiul acestuia, Ioan. ”Vio a plecat azi dimineață, după o lungă suferință ce l-a ținut legat de pat mai bine de patru ani. Nu mai era cel pe care vi-l amintiți, plin de viață, energic și glumeț. A plecat de atunci în fiecare zi câte puțin. Astăzi s-a eliberat. Drum lin, tată!”, a scris Ioan Bucuraș.

Citeste si: Bateristul Neil Peart, membru al trupei Rush, a murit la vârsta de 67 de ani

„A plecat dintre noi după o suferință lungă și grea un om deosebit – medic, dascăl, coleg și prieten, pentru care urologia a însemnat viața lui. Dumnezeu să îl odihnească”, a transmis și conf. dr. Alin Cumpănaș, actualul șef al Clinicii de Urologie – UMF Victor Babeș Timișoara, scrie evz.ro.

Citeste si: Doliu în fotbalul românesc: Marcel Catinca, fostul atacant al Petrolului, a murit la 56 de ani

Doctorul Viorel Buucraș avea 60 de ani.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si