A murit Viorel! Leucemia l-a răpus fără să știe că este bolnav. O fetiță de doar doi ani a rămas fără tată

Durere fără margini într-o familie de români stabiliți în Italia! Viorel, un tânăr de doar 29 de ani, a murit de leucemie.

M. P., miercuri 16 ianuarie 2019 , 13:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Viorel avea doar 29 de ani și avea o viață întreagă înainte. El, soția și fiica lor de doar 2 ani erau stabiliți în Italia și nimic nu anunța că viața lor va fi distrusă. Viorel suferea de leucemie fără ca măcar să știe că este bolnav.

Citeste si: Lovitură grea pentru un cunoscut designer român! Prietena sa s-a stins din viață la doar 29 de ani

Pagina sa de socializare este împânzită cu mesaje emoționante de la apropiați.

"La revedere, dragă Viorel (Fiorello). La vârsta de 29 de ani, monstrul crud te-a luat din braţele soţiei tale şi a fiicei tale de 2 ani. Deşi de origine română şi ortodoxă, te-ai integrat atât de bine printre noi şi acum toată comunitatea plânge dispariţia ta prea devreme şi prea teribilă.", a scris preotul din Butera, părintele Aldo Contrafatto.

Citeste si: Strigătul disperat al familiei frumoasei Diana! "Medicul sef a refuzat transfuzia salvatoare și a spus că are dreptul să o deconecteze de aparatele care o țin în viață"

Originar din Tulcea, Viorel i-a impresionat pe prietenii lui din Butera, unde lucra şi locuia de mai mulţi ani: "Un băiat de aur, ce veste tristă.", a scris un italian, iar un altul a adăugat: "Un muncitor mare, o persoană atât de frumoasă."

Sursa: observator.tv

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si