A ramas cu sufletul sfasiat, dar si cu portofelul gol. Ce a facut Cornel Gales dupa ce si-a inmormantat sotia, pe Ileana Ciuculete

Cu sufletul distrus, dar si cu portofelul gol. Asa a ramas Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete, dupa ce artista a murit.

A.L., marți 21 martie 2017 , 09:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cornel Gales s-a ocupat de tot ce a fost necesar pentru inmormantarea artistei
Acesta a angajat o firma specializata, iar dupa ce sotia sa a fost condusa pe ultimul drum, el a fost sa-si plateasca toate datoriile. Numai la serviciul de pompe funebre, acesta a avut de achitat o suma semnificativa, de 7400 de lei! Costurile au acoperit imbalsamarea regretatei artiste, prosoapele si basmalele care s-au impartit la parastasul de dupa inmormantare, scriu jurnalistii Libertatea.

Dupa slujba de la cimitir, sotul si cei doi fii ai Ilenei Ciuculete, impreuna cu alte 60 de persoane, apropiate de familie, au mers la un restaurant de langa Cimitirul Straulesti. si aici, sotul artistei a scos din buzunar peste 5000 de lei, la care se adauga si cheltuielile facute cu aranjarea mormantului. in total, inmormantarea Ilenei Ciuculete l-a costat pe Cornel Gales nu mai putin de 15.000 de lei. Ieri, impreuna cu mama si fiii sotiei sale, acesta a mers din nou la cimitir, cu un buchet mare de trandafiri, asa cum i-a promis iubirii lui trecute in nefiinta, inainte de inmormantare.
 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si