12 decembrie 2017. O femeie e împinsă în fața metroului, iar imaginile care-i surprind moartea rulează mai târziu în buclă la posturile TV. Imaginile creează o undă de șoc, lumea e îngrozită, cere pedeapsa maximă pentru criminala Magdalena Șerban, iar în subteran, călătorii se feresc să se apropie de marginea peronului. 12 decembrie 2018. Criminala e după gratii, iar călătorii din subteran se simt în siguranță. Dar oare chiar sunt?

Situația de la metroul din Capitală 

La un an de la teribila crimă, foarte puțini dintre călători par să fi învățat lecția și stau la mijlocul peronului până când trenul intră în stație. Alții – mulți – așteaptă garnitura la câțiva centimetri de linie. Și nu mai există nici gardienii care să le atragă atenția că trebuie să se depărteze de buza peronului. Anul trecut, vreme de câteva săptămâni după crimă, aceștia patrulau prin stații strict cu acest scop. Cel mai periculos e la orele de vârf; atunci, subteranul se aglomerează la maximum, iar oamenii stau lipiți unul de celălalt până la buza peronului și pot cădea, chiar și accidental, pe șine.

Magdalena Șerban, criminala de la metrou, a fost condamnată în primă instanță, de judecătorii bucureșteni la închisoare pe viață, dar a făcut apel.

Timp de o lună și jumătate, ea a fost expertizată psihiatric la Spitalul Penitenciar Jilava, iar specialiștii au decis că are un discernământ mult scăzut.

În prezent, criminala este închisă la Penitenciarul de Femei Târgșor, acolo unde așteaptă sentința definitivă. Potrivit unor surse, femeia merge la biserică, desenează și urmează un tratament psihiatric.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sursă: Libertatea.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si