A venit cu taxiul ca sa isi ia "pomana" de la primarie. Luata la rost, femeia le da un raspuns taios reporterilor

Cu o mana ia pomana, cu cealalta plateste taximetristul care a adus-o in poarta primariei... Intrebata cum de nu ia autobuzul si prefera soferul personal, o beneficiara a pachetelor gratuite oferite de autoritati in preajma sarbatorilor, ne-a raspuns sec.

Author: V.P. luni 04 decembrie 2017 , 19:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

-Doamna, ati luat ajutoarele? Da! Pai si plecati cu taxiul? Pai cu ce sa le duc, doamna? Cu autobuzul.

Nevoiasa, dar cu bani de taxi, femeia umple pe jumate portbagajul cu 3 pungi doldora de alimente. Nu pleaca in tromba ci inapoi in sediul institutiei de unde se intoarce cu alte pachete gratuite.

Desi primaria e darnica, femeia n-ar fi zis "nu" daca primea pe langa ajutoare bani pentru transport!

- Va duceti cu taxiul acasa? Pai, te duci dumneata cu ele in mana?!

Sute de pensionari si persoane cu handicap au asteptat, in frig, pachetele. Unii cu orele, altii- mai inspirati- doar cateva minute.
 
Ioana Stoian-director Asistenta Sociala in cadrul Primariei Craiova - Ce primesc, doamna? Orez, malai, 2 litri de ulei, doua kilograme de zahar si doua kilograme de faina... Cine beneficiaza de astfel de produse? Persoanele incadrate intr-un grad de handicap, persoanele care se incadreaza intr-un venit minim garantat...

Printre pensionarii care au rabdat frigul la coada multi si-au amintit, amar, ca au facut o facultate. La batranete insa mandria o lasa la o parte, alta scapare din iarna n-au!

Deocamdata, doar la Craiova a inceput distributia ajutoarelor date inainte de sarbatori. Ce primarii vor avea buget anul acesta ca sa-i ajute pe nevoiasi, ramane de vazut.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si