"A venit momentul să-mi iau rămas-bun"! Mihai Trăistariu, anunţ tulburător înainte de Revelion

Mihai Trăistariu şi-a speriat fanii, scriind pe Facebook că părăseşte România. Asta în ciuda faptului că artistul declarase anterior că nu va pleca din ţară.

luni 31 decembrie 2018 , 15:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Din fericire, totul nu a fost decât o farsă. Fanii care au citit postul de pe Facebook cu siguranţă s-au speriat că nu îl vor mai vedea, dar nu a fost decât o glumă.

”Îmi e foarte greu, dar a venit momentul să-mi iau rămas bun de la unii dintre voi, mi-am promis că nu voi părăsi niciodată România, definitiv, dar acum 2 săptămâni am primit o ofertă de nerefuzat, dintr-un loc unde mi-am dorit întotdeauna să trăiesc, New York. Am decis că o să trăiesc mai bine. Acum îmi fac bagajele şi pe 5 ianuarie în zori plec spre pământul făgăduinţei. Aş vrea să va mulţumesc tuturor, mai ales vouă, celor pe care i-am cunoscut, pe care i-am întâlnit şi care mi-aţi făcut viaţă mai frumoasă! O să-mi fie dor de unii dintre voi, dar simt că am nevoie de o viaţă nouă alături de oameni dragi mie. N-o să va uit niciodată, aveţi grijă de voi. Va pup!
 
P.S.: Nu ştiu cine a scris aceste rânduri, dar m-am gândit să le distribui şi să-i urez mult noroc!”, a scris Mihai Trăistariu, pus pe glume la sfârşit de an. 
 
 
Sursa: Wowbiz
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si