A violat o fetita de 12 ani si o femeie in varsta de 40 de ani, mama a trei copii, iar pedeapsa primita a fost internarea intr-un centru educativ

Tânărul de 17 ani din judeţul Vaslui, acuzat că a comis două violuri în doar trei luni (fiind cercetat în libertate după prima fapta), a fost condamnat de magistraţii bârlădeni pentru violul comis asupra femeii de 40 de ani, săptămâna viitoare instanţa urmând să pronunţe sentinţa şi pentru cel de-al doilea viol, la care victimă a fost o copilă de doar 12 ani.

A.S., miercuri 05 octombrie 2016 , 11:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

În faţa judecătorilor, Ciprian Andronic şi-a recunoscut faptele atât cea de viol, cât şi cea de furt (a sustras telefonul victimei, după viol), beneficiind astfel de o reducere cu o treime a limitelor de pedeapsă, înjumătăţite din start, având în vedere starea sa de minorat.  Astfel, magistraţii Judecătoriei Bârlad au dispus o pedeapsă sub minimum special, prevăzut de lege, hotârând aplicarea unei măsuri educative privative de libertate: internarea într-un centru educativ, pe o perioadă de 2 ani!  În plus, adolescentul a fost obligat să achite victimeri, o femeie de 40 de ani din localitatea Vutcani, suma de 8.000 de lei, cu titlul de daune materiale şi morale.  Decizia instanţe bârlădene a rămas definitivă, nefiind atacată de procurori şi cu atât mai puţin de tânărul inculpat.
Femeia de 40 de ani este mama a trei copii si a fost violata de Ciprian Andronic pe data de 5 ianuarie 2016. Anchetatorii au decis atunci judecarea tanarului in stare de libertate. Trei luni mai tarziu, acesta a facut o noua victima, o fetita in varsta de 12 ani. Aceasta se intorcea de la un magazin din sat si sub amenintarea unui cutit, a fost dusa de Ciprian Andronic intr-o curte parasita si abuzata sexual. Fetiţa a fot ameninţată că va fi omorâtă şi aruncată în fântână dacă va striga după ajutor. Abia după cel de-al doilea viol, procurorii au dispus reţinerea tânărului şi prezentarea lui în faţa judecătorilor, care emis mandat de arestare preventivă pe numele său. Ciprian Andronic urmează a primi condamnarea în cel de-al doilea dosar de viol pe 11 octombrie, relateaza ziarul Adevarul.

În faţa judecătorilor, Ciprian Andronic şi-a recunoscut faptele atât cea de viol, cât şi cea de furt (a sustras telefonul victimei, după viol), beneficiind astfel de o reducere cu o treime a limitelor de pedeapsă, înjumătăţite din start, având în vedere starea sa de minorat.  Astfel, magistraţii Judecătoriei Bârlad au dispus o pedeapsă sub minimum special, prevăzut de lege, hotârând aplicarea unei măsuri educative privative de libertate: internarea într-un centru educativ, pe o perioadă de 2 ani!

În plus, adolescentul a fost obligat să achite victimei, o femeie de 40 de ani din localitatea Vutcani, suma de 8.000 de lei, cu titlul de daune materiale şi morale.  Decizia instanţe bârlădene a rămas definitivă, nefiind atacată de procurori şi cu atât mai puţin de tânărul inculpat. Femeia de 40 de ani este mama a trei copii si a fost violata de Ciprian Andronic pe data de 5 ianuarie 2016. Anchetatorii au decis atunci judecarea tanarului in stare de libertate.

Trei luni mai tarziu, acesta a facut o noua victima, o fetita in varsta de 12 ani. Aceasta se intorcea de la un magazin din sat si sub amenintarea unui cutit, a fost dusa de Ciprian Andronic intr-o curte parasita si abuzata sexual. Fetiţa a fot ameninţată că va fi omorâtă şi aruncată în fântână dacă va striga după ajutor. Abia după cel de-al doilea viol, procurorii au dispus reţinerea tânărului şi prezentarea lui în faţa judecătorilor, care emis mandat de arestare preventivă pe numele său. Ciprian Andronic urmează a primi condamnarea în cel de-al doilea dosar de viol pe 11 octombrie, relateaza ziarul Adevarul.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si