Un bărbat de 45 de ani este cercetat după ce a încercat  să fure seiful cu încasări al unei agenții de pariuri din Craiova, el renunțând după declanșarea alarmei.

Citește și: Director în Autoritatea Vamală, reținut pentru trafic de influență. Ar fi cerut 1 milion de lei de la un om de afaceri

Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj a transmis duminică, printr-un comunicat de presă, că un bărbat de 45 de ani din Craiova a fost reținut pentru tentativă la furt calificat.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

„În fapt, la data de 24 aprilie, polițiștii au fost sesizaţi de o femeie, operator în cadrul unei agenţii de pariuri sportive, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că în noaptea de 23/24 aprilie, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta societăţii, de unde ar fi încercat să sustragă seiful cu încasări”, a transmis IPJ Dolj.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: O șoferiță din Australia s-a folosit de numele unei persoane decedate pentru a scăpa de amendă

Poliţiştii au făcut sâmbătă, o percheziție domiciliară, iar un bărbat de 45 de ani a fost dus la audieri.

Citește și: Un român și-a pierdut viața în Italia, în timp ce se afla cu prietenii la mall

„Acesta este bănuit că în noaptea de 23/24 aprilie, ar fi pătruns de două ori, prin efracție, în incinta societăţii comerciale, de unde ar fi încercat să sustragă seiful cu încasări, însă declanșarea sistemului de alarmă al societăţii l-a determinat pe bărbat să plece fără a sustrage bunuri”, a

mai precizat sursa citată.
El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova care a decis cercetarea sa sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citește și: Halucinant! La ce a putut recurge o șoferiță pentru a scăpa de amendă, după ce a fost prinsă că folosea telefonul la volan. Polițiștilor nu le-a venit să creadă: "Ar trebui să îți fie rușine!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si