Abuzuri, tupeu si animale maltratate la adapostul din Ovidiu! In timp ce bietele animale mor in adapost, vizitatorii sunt dati afara din institutie si amenintati

Abuzuri, tupeu si animale maltratate la adapostul din Ovidiu. Angajatii ecarisajului s-au facut stapani pe banii publici si pe viata bietelor suflete. In timp ce animalele mor in adapost fara asistenta medicala, angajatii le blocheaza usile celor care vor sa afle adevarul. Va avertizam , urmeaza imagini care va pot afecta emotional! Incepe rubrica "Salvam Suflete!"

Webeditor: A.C. Author: Stirile Kanal D luni 24 iulie 2017 , 20:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De aproape doi ani va aratam in mod constant ce se intampla in adaposturile publice din Romania! Adaposturi care arata mai mult a lagare, dar... care functioneaza pe milioane de lei din banii publici!

De aceasta data, am ajuns in judetul Constanta, la adapostul din Ovidiu, dupa ce mai multe persoane au reclamat comportamentu agresiv al angajatilor si rele tratamente impotriva animalelor.

Metode de capturare barbare si angajati care nu respecta nicio norma legala care nu dau dovada de vreo urma de umanitate.

Cainii sunt apoi transportati cu o masina autorizata de Directia Sanitar Veterinara Constanta, desi aceasta nu indeplineste normele impuse de lege si nici nu are inscriptionate insemnele serviciului de ecarisaj.

Culmea este ca toata ilegalitatea este supravegheata de Politia Local Pare sinistru, insa este cat se poate de adevarat! Politistii din imagini asista la o barbarie fara sa ia nicio masura... Oare ei cunosc legea?

H.G. 1059/2013: La capturarea, manipularea, inca rcarea cainilor fara stapan in autovehicule si transportul acestora se interzic urm?toarele: a) lovirea, ranirea, mutilarea in orice mod a cainilor; b) manipularea acestora intr-un mod care le provoaca dureri sau suferinte inutile”.

Ilegalitatile continua in adapost. Chiar daca legea le permite vizitatorilor sa filmeze si sa fotografieze cainii din adapost, acestia sunt agresati, amenintati si dati afara cu forta din incinta atunci cand vin cu aparatele de fotografiat. Oare ce au de ascuns in spatele tarcurilor?

Urmariti materialul integral in inregistrarea video de mai jos:


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si