Cinci persoane au murit în Cuba, în accidentul unui elicopter militar, între provincia Holguin şi Guantanamo, în estul insuei, a anunţat Ministerul Apărării, relatează AFP.

Citeste si: Un accident care schimba vietile tuturor! Aflati ce se va intampla in aceasta seara, 28 ianuarie, intr-un nou episod dramatic din serialul "La Răscruce", imediat dupa „Survivor Romania”, la Kanal D!  

Accident aerian în Cuba

Elicopterul s-a prăbuşit pe un deal, iar ”cele cinci persoane de la bord au murit”, a anunţat ministrul într-un comunicat, fără să facă alte precizări.

https://www.youtube.com/watch?v=Y36LP0HrLGY
Accident aerian în Cuba.[Sursa foto: google]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

”O comisie a Ministerul Forţelor Armate Revoluţionare anchetează cu privire la cazuele accidentului”, se arată în comunicat, fără aşte precizări.

Citeste si: Atenție, șoferi. Proiectul care scumpește RCA-ul, publicat de Ministerul Finanțelor

Ultimul accident aerian grav a avut locîn Cuba în mai 2018, când un avion s-a prăbuşit la puţin timp după decolarea de pe aeroportul din Havana, iar 112 persoane au murit.

O pasageră a supravieţuit dramei. O anchetă a conchis că a fost vorba despre erori în calculul greutăţii şi ”centrării” aeronavei.

Citeste si: Milionarul care a omorât un tânăr pe o trecere din Cluj, condamnat cu suspendare

Opt militari cubanezi au murit în aprilie 2017, într-un accident al unui avion de fabricaţie rusă în regiunea muntoasă Artemisa (vest).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si