„Poliţiştii rutieri au intervenit la un accident rutier sesizat prin apel 112, pe DN2- E85, la Domneşti, unde a avut loc o coliziune între trei autovehicule. În urma accidentului, a rezultat rănirea a trei persoane. Din nefericire, o persoană a decedat”, a informat IPJ Vrancea.

Citeste si: Un mort și opt răniți în Germania, după ce un transportor plin de soldați a fost lovit de un camion

Un bărbat s-a stins din viață

Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, un bărbat în vârstă de 43 de ani a decedat, iar alţi doi au fost transportaţi de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„În urma accidentului rutier, un bărbat de 43 de ani, care a fost resuscitat conform protocolului, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul. Un bărbat de 38 de ani a suferit un traumatism de coloană şi un traumatism cranio-cerebral deschis, iar unul de 33 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, ambii fiind transportaţi la UPU Foşani pentru îngrijiri medicale. Un alt bărbat de 48 de ani, care a fost implicat în accidentul rutier, a refuzat transportul la unitatea medicală”, a declarat, Marinela Preda, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, pentru AGERPRES.

Traficul în zonă a fost blocat pentru câteva zeci de minute din cauza accidentului rutier.

Citeste si: Carambol cu șapte mașini pe șosea. Traficul este blocat complet


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si