Accidentul a avut loc în zona Valea Bogăţii. Potrivit ISU Braşov, la locul accidentului au intervenit cinci ambulanţe – patru SMURD şi una Serviciului Judeţean de Ambulanţă – care au preluat răniţii şi i-au dus la spital. Toate victimele sunt conştiente.

Ce au transmis autoritățile

„În această după-amiază pe Drumul Naţional 13, în zona km 33, s-a produs un accident de circulaţie.

Poliţiştiii rutieri sosiţi la faţa locului au stabilit că este vorba despre un autovehicul al cărui conducător a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un cap de pod. În urma accidentului cele şapte persoane aflate în autovehicul au necesitat sprijin medical. La acest moment se efectuează verificări pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs accidentul, întocmindu-se dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Braşov.

Citește și: Accidente în lanț la Complexul Energetic Oltenia. Un perete uriaș a căzut lângă muncitori

Citește și: Anastasia a avut parte de un sfârșit cumplit, în urma unei depășiri neregulamentare

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cu puţin timp înaintea accidentului, pe un grup al șoferilor din Braşov unul dintre membri posta o fotografie în care atrăgea atenţia că în acea zonă ninge, se depune zăpada şi recomanda prudenţă celor care tranzitează locul.

Citește și: FOTO Accident grav pe calea ferată. Un tractor a fost strivit complet de o drezină

Citește și: Amenzi Codul Rutier 2023: Ce amendă primești dacă traversezi pe roșu?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si