Un accident rutier a avut loc în Constanța, pe Drumul Județean 391, între Topraisar spre Mereni. Două autoturisme s-au ciocnit. Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit pe loc. Alte patru victime au ajuns la spital.

Citeste si: Tragedie la Galaţi: A murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste el

„Vă informăm că în data de 12.05.2021

ora 07:42 am fost anunţaţi prin sistemul 112 de producerea unui accident rutier produs pe DJ391, la ieşire din localitatea Topraisar spre Mereni, în care au fost implicate două autoturisme şi ar fi rezultat 4 victime”, a anunțat Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Constanța.

Citeste si: Scene șocante într-o benzinărie din România. Un tânăr a fost înjunghiat de mai multe ori în timpul unui jaf

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

După ce martorii au sunat la 112, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare: un echipaj tip B2 de la SAJ Negru Vodă, unul tip B2 EPA de la SMURD Tuzla, unul tip C2 de la SAJ Constanţa și un altul tip B2 de la SAJ Eforie.

Un bărbat a decedat, iar alți patru au ajuns la spital

Medicii au declarat că la fața locului au găsit cinci victime.

Un bărbat, de 50 de ani, a fost găsit încarcerat printre fiarele contorsionate ale mașinii și se afla în stop-cardiorespirat. El nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de salvatori.

Citeste si: Momentul șocant în care metroul suspendat se prăbușește în Mexico City. Cel puțin 20 de morți (VIDEO)

accident rutier constanța 12 mai
Accident devastator.[Sursa foto: PixaBay]

Ceilalți patru bărbați sunt răniți. Salvatorii au transmis că un om, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit conștient.

El a suferit un traumatism toracic minor. Un tânăr de 24 de ani a fost găsit conștient, cu două traumatisme: unul cranian și traumatism de coloană lombară, bărbatul de 36 de ani a suferit și el traumatism toracic minor, la fel și în cazul unui alt bărbat, în vârstă de 54 de ani.

Citeste si: Accident grav în Neamț! O grindă de fier a unui pod de cale ferată s-a prăbușit peste un microbuz de călători! Incidentul s-a soldat cu victime!

Bărbații au fost duși de urgență la spital, la UPU SCJU Constanţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si