Intreaga tarasenie se petrece pe drumul national din Turturesti, judetul Neamt. Priviti cu multa atentie in coltul din dreapta sus. Soferul unei masini de culoare inchisa se pregateste sa iasa din curtea unei hale si, ar trebui sa acorde prioritate din ambele sensuri. Nu se stie din ce motiv, omul decide sa ignore orice regula de circulatie si vireaza brusc la stanga.

Individul apare, practic, din senin, in fata celorlalte masini, care circulau regulamentar.
Ca sa evite impactul, soferul unui automobil trage tare de volan. Masina iese de pe sosea si se izbeste violent de un gard. Din norul urias de praf se observa cum iese conducatorul vinovat. Mai merge cam o suta de metri pana sa opreasca. Atat el cat si pasagera din dreapta coboara. Femeia se indreapta grabita spre locul accidentului, pentru a verifica, probabil, daca cineva e ranit.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nu dureaza mult si se intoarce la fel cum a plecat. Cei doi se urca inapoi in automobil si dispar, de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Chiar daca victima lor n-a fost grav ranita, politistii tot ii cauta pentru neacordare de prioritate si fuga de la locul accidentului. Iar soferul care a tras de volan poate spune ca s-a nascut a doua oara, privind la dimensiunea pagubelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si