De-a lungul carierei sale, a colaborat cu regizori de prestigiu, interpretând roluri principale în filme de referință și participând la producții internaționale.

Pe lângă realizările sale profesionale, Claudiu Bleonț are o viață personală la fel de interesantă. În prezent, actorul se află la a patra căsătorie și are o fiică.

Emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" promite să dezvăluie aspecte inedite din viața și cariera actorului, oferind telespectatorilor o incursiune profundă în universul acestui artist complex și talentat.

Cu sinceritate și deschidere, Claudiu Bleonț va răspunde celor 40 de întrebări provocatoare, împărtășind experiențe și reflecții personale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

“Al cui este astăzi Claudiu Bleonț?”, “Cum ati reusit să terminați penultimul facultatea?”, “Ce nu ati face niciodata pe scenă?”, “Ati fost un Nicolae Ceaușescu bun?”, “Ati regretat vreodată ca v-ați bătut în ring cu Savarina?”, “Ati agresat-o pe Nadine?”, “Cât fac 6+6:6?”, “Cât de nebun este Claudiu Bleonț?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate actorului in editia de duminică a emisiunii “40 de întrebari cu Denise Rifai”.

Nu ratați o întâlnire de excepție cu unul dintre cei mai versatili actori români, duminică, 2 iunie, la ora 23:30, numai la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si