Actorul Florin Zamfirescu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Duminica aceasta, de la 22:00, confesiunile extraordinare ale marelui actor român, într-un interviu maraton impresionant.

Author: Diana Puiu joi 09 februarie 2023 , 10:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Florin Zamfirescu, unul dintre cei mai apreciați actori români vine duminica aceasta la maratonul celor “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune de interviuri portret difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

Florin Zamfirescu se mândrește cu o carieră impresionantă în teatru și cinematografie, cinci dintre peliculele în care acesta a jucat au fost propunerea României la Premiile Oscar, la categoria “Cel mai bun film străin”.

De-a lungul carierei sale a colaborat cu generații diferite de regizori, creând roluri remarcabile sub bagheta lui Alexa Visarion, Stere Gulea, Lucian Pintilie, Sergiu Nicolaescu, Nae Caramfil sau Cristi Puiu.

Citește și: Micutzu, dezvăluiri inedite aseară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Râsul mi se pare un exercițiu foarte bun”

De asemenea, a moștenit din familie vocația pedagogică și, timp de 23 de ani, a inițiat în arta actorului și a magiei studenții Universității de Artă Teatrală și Cinematografică București pe care a și condus-o în calitate de rector.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Pe lângă cariera artistică, românii îl cunosc și pentru declarațiile politice tranșante, actorul afirmând despre sine că este “român patriot cu dragoste de neam și țară”.

Citește și: Anda Adam, dezvăluiri inedite la “40 de întrebări cu Denise Rifai” ”Vreau să o las așa, să nu o inhib; îi spunem ”

În plan personal, Florin Zamfirescu a fost căsătorit de 3 ori și are 2 copii și 4 nepoți.

V-a deranjat vreodată celebritatea?”, “V-a făcut moartea mamei să renunțați la actorie?”, “Sunteți o persoană conflictuală?”, “Ce v ă  leagă de Corneliu Vadim Tudor?”, “Pentru cine bat clopotele în politică?", “Cât de tare vă enervează să depindeți de cineva?”, “V-a spus fiul dvs. că sunteți învechit?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate de Denise Rifai lui Florin Zamfirescu în emisiunea de duminică a emisiunii, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

Citește și: Virgil Ianțu, duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si