Un anunt a fost publicat pe pagina lui de Facebook: "Cu mare tristete si inimi grele scriem ca Verne a murit astazi. Un om caruia ii pasa. Voia sa faca pe toata lumea sa zambeasca, sa fie fericita si sa rada. Verne a sperat ca a facut o schimbare in bine cu platfoma pe care a avut-o si a lucrat incercand sa duca mesajul mai departe".

In comunicatul publicat se face referire la depresia de care suferea actorul.

"Verne a fost un luptator si cand venea vorba despre propriile lupte. De-a lungul anilor s-a luptat si a castigat in mai multe randuri, dar de data asta a fost prea mult. Depresia si sinuciderea sunt probleme foarte serioase. Nu poti sti niciodata ce fel de lupta duce cineva inauntrul lui". 

Cauza mortii lui nu a fost facuta publica.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Starul filmelor "Austin Powers", Mike Myers, a transmis The Hollywood Reporter: "Verne era un profesionist desavarsit si un optimist. Este o zi trista, dar sper ca se afla intr-un loc mai bun. ii va fi simtita lipsa".

Regizorul Jay Roach, care a lucrat cu Myers si Troyer pentru "Austin Powers: The Spy Who Shagged Me" si "Austin Powers in Goldmember", a spus: "Verne a fost un tip incredibil, un colaborator vesel si un maestru al comediei, visul unui regizor".

Troyer a crescut in comunitatea Amish din Michigan si a devenit celebru gratie rolului Mini-Me din franciza "Austin Powers". Dupa debutul in serie, in 1999, in "The Spy Who Shagged Me", el l-a jucat pe Griphook in "Harry Potter and the Sorcerer's Stone" si pe Coach Punch Cherkov in "The Love Guru".

Actorul s-a luptat cu dependenta de alcool, la inceputul anilor 2000, iar, recent, cu mai multe probleme de sanatate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si