Actrita Maia Morgenstern a fost decorata de Presedintele Klaus Iohannis. Evenimentul are loc cu prilejul aniversarii a 70 de ani de activitate ca institutie de stat, a Teatrului Evreiesc de Stat.

Astfel, in semn de apreciere pentru contributia deosebita la dezvoltarea identitatii si diversitatii culturale a tarii noastre, pentru daruirea si promovare, Presedintele Romaniei a conferit Ordinul „Meritul Cultural” in grad de Cavaler, la categoria D-„Arta spectacolului”, Teatrului Evreiesc de Stat din Bucuresti.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

Totodata, in semn de recunoastere si apreciere a talentului, energiei si muncii puse in slujba publicului, Presedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul National „Pentru Merit” in grad de Mare Ofiter doamnei Maia Morgenstern, actrita si manager a Teatrului Evreiesc de Stat.

"Sunt profund fericita.
Pur si simplu fericita. Si recunoscatoare. Multumesc! 
MULTUMIM tuturor ce au facut ca acest vis sa se implineasca: Teatrul Evreiesc de Stat traieste, respira, renaste. Duce mai departe cu curaj nobila misiune ce si-a asumat-o. MULTUMIM domnului Presedinte al Romaniei, Klaus Werner Johannis", a scris  Maia Morgenstern. 
 
 
De asemenea, Presedintele Iohannis a conferit Ordinul National „Pentru Merit” in grad de Ofiter actorilor Rudi Rosenfeld si Nicolae Calugarita. 

Ordinul National „Pentru Merit” in grad de Cavaler a fost atribuit artistelor Mya Liontescu si Dorina Paunescu si Ordinul „Meritul Cultural” in grad de Cavaler, categoria D-„Arta spectacolului” actritei Olimpia Lazar si actorilor Cornel Ciupercescu si Florea Carstea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si