Modelul sud-african Charlbi Dean, în vârstă de 32 de ani, a murit într-un spital din New York, luni (29 august), reprezentanții ei confirmând că moartea actriței a rezultat dintr-o "boală bruscă" nedezvăluită.

Moartea lui Charlbi Dean, învăluită în mister

Potrivit The Sun, antrenorul de box al lui Charlbi Dean a declarat că actrița era „fericită și sănătoasă” în zilele care au precedat moartea ei.

Charlbi Dean a fost văzută ultima oară în sala de box Gotham din Lower Manhattan de către antrenorul ei Gary Stark Jr. cu trei zile înainte de a muri.

Citeste si: Un american stabilit în Rusia și-a tatuat simbolul Z pe față

Fostul boxer profesionist a declarat: „Era perfectă, era în stare excelentă. Nu am văzut nimic din ceea ce ar fi putut avea. Era sănătoasă și fericită, zâmbind și glumind".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Charlbi Dean

Charlbi Dean, trecută în neființă la doar 32 de ani

[Sursa foto: Twitter]

Ce spune antrenorul de box al actriței

Antrenorul de box a mai spus că Charlbi Dean a avut o sesiune unu-la-unu rezervată cu el în ziua în care a murit, dar a anulat-o în mod neobișnuit.

Citeste si: Georgiana Popa a fost înmormântată. Fosta dirigintă, mesaj emoționant: „Nu plângeți! Pleacă doar într-o excursie...”

El a continuat: "Când am întrebat ce s-a întâmplat [proprietarul sălii de sport] a spus că nu știe.

Dar mi s-a părut ciudat. Trebuia să ne antrenăm din nou miercuri la 10 dimineața. Pur și simplu nu pot să cred că a plecat", a explicat sportivul, potrivit DailyStar.co.uk.

Cine a fost Charlbi Dean Kriek  

Charlbi Dean Kriek s-a născut pe 5 februarie 1990 la Cap, în Africa de Sud, şi a debutat ca model la vârsta de 6 ani, apoi a început o carieră în cinema la 20 de ani cu primele filme sud-africane: „Spud” în 2010 şi continuarea „Spud 2”, în 2013, cu John Cleese.

În 2017, a apărut într-un film horror american „Don’t Sleep”, şi anul următor, în „An Interview with God”.

În filmul „Triangle of Sadness” al suedezului Ruben Östlund, Charlbi Dean a fost Yaya, top model şi influencer, obsedată de imaginea şi cariera sa, care pleacă într-o croazieră de lux alături de un prieten manechin.

Charlbi Dean Kriek

Charlbi Dean Kriek s-a născut pe 5 februarie 1990 la Cap, în Africa de Sud, şi a debutat ca model la vârsta de 6 ani

[Sursa foto: Twitter]

La cinci ani după „The Square”, Ruben Östlund a câştigat în mai al doilea premiul Palme d’Or la cea de-a 75-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes cu această satiră despre superbogaţi şi lux, considerată filmul cel mai distractiv din competiţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si