Actualul Ministru al Tineretului si Sportului, afaceri cu rachiu si palinca! Ioana Bran provine dintr-o familie care s-a imbogatit din bauturi spirtoase

La 31 de ani, Ioana Bran a ajuns Ministru al Tineretului si Sportului. Satmareanca provine dintr-o familie care s-a imbogatit de pe urma palincii.

Radu Constantin, duminică 25 februarie 2018 , 09:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ioana Bran are 31 de ani si s-a facut prima oara remarcata la un congres PSD, unde a stat in dreapta conducatorului suprem al partidului, Nicolae Dragnea. Deputata la acea vreme, Ioana a ajuns in cateva luni Ministru al Tineretului si Sportului.

Biografia tinerei este insa una interesanta. Absolventa de studii economice su cu un master in audit si expertiza contabila, Ioana Bran a facut cariera doar in cadrul afacerii familiei sale, acolo unde a ocupat functia de PR. Tatal ei, Ioan Bran, simpatizant al social-democratilor, a infiintat imediat dupa revolutie o firma care produce si comercializeaza bauturi spirtoase.

Distileriile Bran din Satu Mare produc palinca, rachiu, visinata, afinata lichior dar si diverse cocktailuri din bauturi traditionale romanesti. Fabricuta este una de traditie in partea locului, fiind deja la a patra generatie. Compania a ramas una de familie, in ciuda succesului urias inregistrat atat in tara cat si peste hotare. Firma tatalui Ioanei Bran are comenzi din toata lumea, participa la targuri nationale si internationale si livreaza produse inclusiv pentru hotelurile de 5 stele.


Conform declaratiei de avere, Ioana Bran a castigat anul trecut de la firma tatalui ei 13.422 lei si detine un apartament de 100 mp in Satu Mare, achizitionat in 2011. Ea are active financiare de peste 80.000 lei si conduce un autoturism marca Audi din anul 2010.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si