Acuzatii grave la adresa Episcopul Galatiului, Casian Galateanu. "Este un desfranat. Are apucaturi de homosexual!"
Actual

Acuzatii grave la adresa Episcopul Galatiului, Casian Galateanu. "Este un desfranat. Are apucaturi de homosexual!"

A.S.
26 iul 2017

Scandalurile sexuale in Biserica Ortodoxa Romana par fara sfarsit. Dupa ce Episcopul Husilor, Corneliu si preotul-artist, Cristian Pomohaci, au fost acuzati ca sunt homosexuali si ca au intretinut relatii sexuale cu baieti, unii chiar si minori, a venit randul si Episcopului Galatiului, Casian Galateanu sa fie acuzat tot de homosexualitate si desfrau.

Despre comportamentele anormale ale lui Casian Galateanul s-au tras semnale inca din anul 2005. O maica misionara din cadrul Bisericii ortodoxe, Veronica C., pe atunci maica la Manastirea din comuna Tudor Vladimirescu striga la usile organelor de cercetare despre abuzurile si violentele comise de episcop dar si despre apucaturile de homosexual ale episcopului.

Citeste si: Ce a patit episcopul cu 25 de neveste si 145 de copii. "Sunt vinovat ca traiesc in religia mea? Casatoriile mele sunt ceresti!"

Citeste si: Cinci romani au ucis cu salbaticie un batran italian, proprietarul unui restaurant. "L-au batut ca pe fasole"

In dosarul instrumentat de DNA sunt zeci de capturi video, fapt ce a agitat inalti prelati din BOR. Si asta pentru ca, pe inregistrari, Corneliu ar povesti despre comportamentul deviant al mai multor inalti prelati care ocupa functii importante.

Una dintre filmari  a fost fãcuta undeva intre anii 2005-2007, scrie vremeanoua.ro.  In filmare, episcopul  Corneliu  ii spunea lui Ursac: „Mai Ursac (n.r. preotul Ursac de la Deleni-Vaslui), eu te iubesc pe tine. Eu nu sunt desfranat cum e Casian  (episcopul Galatiului), care s-a dus si a cumparat camera de spionaj si a filmat.”

Sursa: ziarulzona.ro

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook