Acuzații șoc pentru soția lui Gheorghe Dincă! Femeia a fost în curte în ziua în care a fost arsă Alexandra?

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, crede că soția lui Gheorghe Dincă știe mai multe decât lasă să se înțeleagă.

Author: Lia Popescu joi 10 octombrie 2019 , 08:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pe zi ce trece, tot mai multe informații apar în cazul disparițiilor de la Caracal! Dacă la început doar Gheorghe Dincă era un monstru pentru oamenii din România, ei bine, pe măsură ce ancheta a evoluat, și familia bărbatului a fost luată în collimator.

Elena Dincă, soția criminalului, este și ea pusă la zid de părinții Alexandrei și ai Luizei, iar avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, crede că femeia a întâlnit-o pe Luiza Melencu, atunci când fata a fost sechestrată.

Elena Dică este cheia în cazul Caracal? Cine susține acest lucru

O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soţiei lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere ştie tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi eu cred că s-a întâlnit cu Luiza acolo.

Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal.

Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori.

Declaraţia a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrbări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă", a declarat Tonel Pop în cadrul unui interviu TV.

Soția lui Gheorghe Dincă i-a mințit pe anchetatori referitor la întoarcerea în Caracal în cazul Alexandrei?

Mai mult, o altă teorie o are recent în prim-plan pe Elena Dincă, de data aceasta legată de dispariția Alexandrei Măceșanu

Surse din caz merg pe ideea că soția lui Gheorghe Dincă i-a mințit pe anchetatori în declarațiile date. Drept dovadă, din ultimele informații date de vecini, Elena Dincă ar fi fost în curtea bărbatului ei, chiar în ziua în care ar fi fost ucisă Alexandra! ”E o părere, cum că femeia ar fi venit atunci de la Arad, acolo unde stătea de câteva luni, acasă, la Dincă.

Nu se poate băga mâna în foc că a fost exact așa, sunt niște indicii noi, dar oamenii legii trebuie să ancheteze și această pistă”, au dezvăluit persoane din Caracal într-o emisiune TV.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Momente dramatice la Survivor Romania 2021! Cine este eliminat in lacrimi din... Momente dramatice la Survivor Romania 2021! Cine este eliminat in lacrimi din competitie dintre Stefan Ciuculescu, Raluca Dumitru, Andrei Dascalu si Marius Craciun
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si