Adevărul despre averea Ilenei Ciuculete! Câţi bani a moştenit Cornel Galeş şi ce a făcut cu ei?

Cornel Galeş a vândut vila din centrul Capitalei în care a locuit împreună cu Ileana Ciuculete cu exact 5 zile înainte ca aceasta să moară. Actul de vânzare conţine şi semnătura regretatei interprete. Informaţia reiese din dosarul averii acesteia.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Radu Constantin joi 17 ianuarie 2019 , 21:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Judecătorii au finalizat motivarea în cazul procesului pentru averea Ilenei Ciuculete prin care fiii celebrei cântăreţe au cerut redeschiderea succesiunii şi un nou partaj. Subiectul principal al disputei a fost constituit de vila din zona 1 Mai în care Ciuculete şi Galeş au locuit împreună. Conform actelor de la dosar, imobilul a fost înstrăinat de cei doi proprietari în data de 9 martie 2017, cu exact 5 zile înainte ca Ileana Ciuculete să

moară iar suma tranzacţiei a fost de 182.000 euro. A doua zi, Ileana Ciuculete a fost internată în spital iar pe 14 martie 2017, aceasta a murit. În dosar apare şi informaţia că promisiunea de cumpărare a imobilului a fost semnată pe data de 21 februarie 2017.

Cornel Galeş a încasat 2.000 euro la încheierea precontractului, 3.000 euro la data încheierii contractului şi ulterior sumele de 51.500 euro şi 125.400 euro prin virament bancar, în contul propriu. Pe 5 aprilie 2017, Galeş a achiziţionat un apartament în comuna ilfoveană Ştefăneştii de Jos.

Fraţii Sfetcu au reclamat că nu au fost informaţi corect în legătură cu preţul obţinut pe imobil la data deschiderii succesiunii, adică 24 martie 2017. În acel moment, din contul lui Galeş dispăruseră deja suma de 34.000 euro. Văduvul Ilenei Ciuculete spune că suma respectivă a fost cheltuită în cele 4 zile de spitalizare a soţiei sale, la înmormântare dar şi pe unele datorii pe comune. El nu a putut să-şi susţină afirmaţiile prin documente sau înscrisuri doveditoare, fapt pentru care instanţa a ignorat declaraţia acestuia, declarând suma de 91.000 euro (jumătate din valoarea de vânzare a imobilului) în masa succesorală.

 

În schimb, Galeş a rămas cu 100% din apartamentul din Ştefăneştii de Jos, pentru că fiii Ilenei Ciuculete nu au putut dovedi că acesta a fost cumpărat cu banii luaţi de pe vilă.

În final, judecătorii au împărţit suma de 91.000 euro în 3 părţi: câte 34.125 euro fiecăruia dintre copii şi 22.750 euro lui Galeş. De asemenea, fraţii Sfetcu au mai primit câte 3/8 fiecare din drepturile de autor.

 

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si