Problemele ei de sanatate au inceput in momentul in care s-a intors dintr-un turneu din Israel. Sotul ei, Alexandru Medeleanu, marturisea atunci ca artista nu se simtea deloc bine. A mers la medic, dar aici acestia i-au spus ca are o simpla raceala. Cu toate acestea, tratamentul prescris si urmat ca la carte de catre artista nu dadea roade.

Au urmat analize amanuntite si atunci s-a aflat cu adevarat despre boala ei.

Anda Calugareanu avea cancer la plamani, asta fiind boala care a rapit-o dintre noi, pe 15 august 1992, la numai 45 de ani.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

"Ne-am dus la spitalul de plamani, unde i s-a facut o analiza destul de traumatizanta. Era ca un fel de operatie. A durut-o foarte tare, si trei zile a expectorat sange. Peste o saptamana urma sa primim rezultatul investigatiei. Ne-am dus, dar ni s-a spus ca analiza se pierduse. Imi venea sa-i omor pe medici. Anda n-a vrut sa repete investigatia. Am mers si la alti doctori, dar niciunul nu ne-a pus un diagnostic. Abia in Grecia mi s-a spus ca are cancer. Ea a stiut tot timpul ca este grav bolnava, desi nu i-am zis exact ce are.

Ne minteam unul pe altul. Ne faceam ca nu stim. Avea dureri asa de mari, incat nici eu nu mai suportam. Ma simteam inutil. A incercat sa se sinucida. Si-a pus o batista in gura. Am reusit s-o salvam. Era pacat sa moara asa.", a marturisit Alexandru Medeleanu, intr-un interviu pentru jurnalul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si