“Arat bine, stiu, asta imi zice toata lumea. Dar doar pe exterior, pentru ca, la interior…”, sunt cuvintele spuse de Cristi Borcea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Si, de altfel, prezent la sport-pub-ul pe care Valentina Pelinel, partenera lui de viata, alaturi de Patrick, fiul sau, l-au inaugurat de curand, Cristi Borcea a incercat sa fie sufletul petrecerii. Si, cum a putut el, a mers pe la toate mesele, a vorbit cu toata lumea si a oferit o multime de interviuri, avand, tot timpul, un mare zambet pe figura. Si, nici nu ar fi putut fi altfel, avand in vedere ca, in sfarsit, poate fi alaturi de frumoasa Valentina si de copiii sai.
Dar, inainte ca Borcea sa ajunga in pub-ul familiei sale, pregatirile au fost facute in cel mai mic amaunt. Astfel, pe langa invitatia discreta lansata amicilor lui pentru a-l intampina acolo, in sport-bar-ul in care urma sa ajunga fostul actionar dinamovist era o forfota de nedescris. La intrare au fost aduse cupe de sampanie fina, frantuzeasca, iar bucatarii s-au dat peste cap pentru a pregati cele mai fine mancaruri cu putinta, din gastronomia japoneza, italiana si romaneasca, favoritele afaceristului.

De altfel, fiind atat de ocupat, la un moment dat, nici nu a apucat sa stea la aceeasi masa cu Valentina Pelinel mai mult de zece minute, toata lumea inghesuindu-se sa il felicite ca a iesit din inchisoare si sa vorbeasca cu el.
La un moment dat insa, in momentul in care, in sfarsit, s-a asezat la masa la care erau cei mai apropiati amici de-ai sai si Valentia Pelinel, Cristi Borcea a putut insa sa recunoasca ca nu este in

cea mai buna forma din punctul de vedere al sanatatii, suferintele indurate in inchisoare facandu-l mult, mult mai fragil decat fusese vreodata. Si, la intrebarea amicilor sai, el a recunoscut, sincer, ca, la ora actuala, are nevoie de medicamente pentru mai multe afectiuni de care sufera, el explicandu-le acestora ca trebuie sa inghita, de cel putin patru-cinci ori pe zi, pastile, cu pumnul. Dar, incercand sa braveze, Cristi Borcea a facut tot ce i-a stat in putinta sa duca discutia in alta directie, sa nu ii ingrijoreze pe apropiatii sai si a schimbat subiectul, "coordonand-o" in directia fotbalului. Iar asta in timp ce manca, cu pofta, peste si care facute la gratar si sorbea, cumpatat, dintr-un pahar de vin rose de calitate.
Din fericire insa, tot Borcea recunostea, faptul ca Valentina Pelinel i-a fost atat de aproape, iar copiii sai l-au sustinut tot timpul, l-a ajutat enorm, iar acum poate spera ca problemele de sanatate pe care le are pot, in sfarsit, sa se amelioreze si chiar sa treaca.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si