Admitere liceu 2018. Intra AICI sa iti calculezi media si sa vezi la ce liceu poti intra! Mii de elevi au facut asta deja!
Actual

Admitere liceu 2018. Intra AICI sa iti calculezi media si sa vezi la ce liceu poti intra! Mii de elevi au facut asta deja!

C.I.P.
19 iun 2018

Anul 2018 a adus din nou medii destul de mici la examenul de capacitate, medii mai slabe ca in 2017. Din totalul celor care au sustinut examenul, doar 73.5% din ei au luat nota peste 5.

Admitere liceu 2018. Cum se calculeaza media de admitere

Media de admitere la liceu se calculeaza in urmatorul mod. Ea este compusa din media de la Evaluarea Nationala (80%), iar 20% este ponderea mediilor din clasele V-VIII.

AICI POTI INTRA SA ITI CALCULEZI MEDIA - Foloseste acest calculator pentru a introduce mediile de la Evaluarea Nationala si din clasele V - VIII - CLICK AICI

Admitere liceu 2018. Care a fost topul liceelor din Romania in 2017

Anul trecut, liceul la care s-a intrat cel mai greu a fost Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti, acolo unde ultima medie de admitere a fost de 9.90.

Pe pozitia secunda a fost Colegiul National Gheorghe Lazar cu ultima medie de admitere 9.87.

Ultimul loc pe podium este ocupat de Colegiul National Iasi, la egalitate cu Colegiul National Tudor Vianu, acolo unde ultima medie de admitere a fost 9.80.

Pe locurile 5, 6 si 7 se afla, la egalitate, cu ultima medie 9.77, Colegiul National Mihai Viteazul, Colegiul National Fratii Buzesti si Colegiul National Mircea cel Batran.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook