Patronul Universității Craiova, Adrian Mititelu, a vândut un teren în Bănie pe care a încasat 22 de milioane de euro. Potrivit profit.ro, finanțatorul echipei care va ataca în acest sezon promovarea în a doua ligă a încheiat recent o tranzacție care i-a adus în conturi suma de 22 de milioane de euro. ”Mititelu a promis într-un cerc de prieteni că va investi până la ultimul ban în echipa de fotbal, nedorind să abdice, în ciuda dificultăţilor pe care le-a avut în ultimii ani.

Patronul lui FC U Craiova 1948 visează nu doar la prima ligă, ci la titlul de campioană şi e convins că în următorul deceniu acest obiectiv poate fi realizat. Adrian Mititelu are planuri mari cu FC U Craiova 1948, formație care s-a calificat la baraj, în Liga 4 din județul Dolj, după ce a câştigat tot. Omul de afaceri vrea ca în 2020 echipa lui să evolueze în Liga 1 și a dezvăluit ce buget are formația sa în actuala stagiune”, a completat digisport.ro. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

" Am bani să duc echipa până în prima ligă.

Avem un buget de 350.000-400.000 de euro pentru acest an. Avem echipament care costă mult, condiții, cantonament, masă" a declarat Mititelu în repetate rânduri, semn că Universitatea Craiova poate reveni în curând acolo unde îi este locul. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si