Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, a plecat în vacanţă în Israel FOTO

Patronul Universităţii Craiova este plecat în vacanţă în ”ţara sfântă”.

Petru Luca, vineri 28 decembrie 2018 , 14:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

După ce slăbit 45 de kilograme, ca urmare a unei operaţii, Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, afişează un tonus de zile mari. Readucerea lui Nicolo Napoli la cârma echipei fanion a Olteniei şi instalarea lui Marcel Puşcaş în funcţia de preşedinte au adus rezultatele scontate, ”Ştiinţa” fiind la doar 4 puncte de primul loc, cel care aduce automat promovarea în liga a doua. În aşteptarea returului, Mititelu şi-a luat soţia şi a plecat în Israel, petrecând Crăciunul şi Revelionul în ”ţara sfântă”, prilej cu care a vizitat o mulţime de obiective turistice. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si