Bahmu a vorbit la TV despre problemele copiilor, iar și legat de banii pe care-i câștigă Prigoană în acest moment.

„Este momentul adevărului în seara asta. Inventează tot felul de lucruri! Eu nu mi-am torturat niciun copil! Sunt imagini, copiii se filmează între ei. În acest moment, de câteva luni, încerc pe toate căile disperată, pentru că din păcate, copiii mei suferă de nişte tulburări de comportament.

De trei luni încerc să obţin sprijinul autorităţilor pentru a putea duce aceşti copii la specialişti fără acordul lui.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Când m-am întors cel mic îl imobilizase pe cel mare, l-a legat. Spărseseră tot prin casă. Sunt doi băieţi care se mai bat. Cel mic a luat telefonul a început să filmeze. Îl ţineam.(...) Cel mare vrea să sare pe pervazul de la geam că el vrea să moară. Ăla micul zice: mamă, l-am legat ca să nu sară pe geam.

Copilul cel mic a devenit apărătorul meu şi al lui frate-su.

Ştii ce înseamnă să ai un copil care se dă cu capul de pereţi şi să nu poţi să îl duci la doctor?", a declarat Adriana Bahmuţeanu, într-o emisiune TV.

Adriana Bahmuțeanu susține că nu vrea banii lui Silviu Prigoană

"Ce bani să vreau de la el. Nu e milionar, e pensionar. Are 3.000 de lei pe lună", a mai spus Bahmu.

Silviu Prigoană a spus despre Adriana Bahmuţeanu: „O mamă îşi leagă copilul de mâini şi de picioare. Se urcă peste el. Nu e conştientă! Copiii sunt în siguranţă în momentul de faţă. Nu am ce să caut la doctor cu copiii. Copiii sunt oameni normali", s-a apărat Silviu Prigoană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si