Adriana Bahmuțeanu, fără mască de protecție la Spitalul de Boli Infecțioase din Capitală

Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsă fără mască de protecție la Spitalul de Boli Infecțioase din Capitală. Ea se afla alături de Florin Salam și de rudele acestuia. Manelistul aștepta vești despre starea de sănătate a fratelui său, Nelu Salam, care a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Georgiana Balaban, vineri 07 august 2020 , 09:41

adriana bahmuțeanu fără mască
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Adriana Bahmuțeanu surprinsă fără mască de protecție la Spitalul de Boli Infecțioase din Capitală. Deși se afla într-o mulțime de oameni în care regulile de distanțare socială nu erau respectate, Bahmu a uitat masca acasă. Florin Salam, persoanele de lângă el cât și reporterii aflați la fața locului aveau cu toții câte o mască chirurgicală. Manelistul a oferit informații despre starea de sănătate a fratelui său diagnosticat cu COVID-19 și internat la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș.

„Suntem disperați, pur și simplu, pentru că nu comunică nimeni cu noi. Avem un pacient bolnav, trebuie să știm starea lui. Este normal ca familia să știe...sunt copiii lui și frații lui...atât. Nu suntem oameni străini. Ce putem să facem? Să stăm cu mâinile în sân să ne zică că e în ultima fază?” a declarat Florin Salam.

Adriana Bahmuțeanu, fără mască de protecție la Spitalul de Boli Infecțioase din Capitală

Fratele lui, Nelu Salam, s-a simțit rău în urmă cu două săotămâni. Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță către o clinică privată, iar mai apoi dus către Spitalul Floreasca din București. Nelu a stat internat patru zile, iar după tratamentul administrat el a continuat să facă febră. Medicii i-au transmis că are o răceală cumplită, iar mai apoi i-au pus diagnosticul: enterecolită.

Mama lui Florin Salam a declarat că medicii de la acel spital au venit echipați necorespunzător, ba chiar au zis că pacientul nu este contagios și poate lua oricine contact cu el.

adriana bahmuțeanu fără mască

Atât Florin Salam cât și sora lui au întrebat medicii de la Matei Balș ce pot face pentru fratele lor și dacă este cazul îl vor trasnporta la un spital din străinătate. „Încă nu vrem să dăm nume cu cine am vorbit din spital.” a menționat Florin Salam.

adriana bahmuțeanu fără mască

„Avem familie în America. Putem lua tratament de acolo.” a transmis sora lui Florin Salam.

Citeste si: Florin Salam este în stare de șoc. Fratele său are coronavirus: "Se simte mai rău acum decât era înainte"

Citeste si: Incendiu puternic în Chitila

Citeste si: Vindecat de coronavirus, a murit la trei ore după ce a ajuns acasă

„În primul rând nu poți aduce un om pe picioarele lui aici și să-l luam altfel...Vrem să comunice cu noi.” a zis manelistul. Alături de Salam se afla și avocatul familiei care a menționat că un doctor nu îi poate administra un tratament pacientului fără acordul familiei. Bărbatul a vorbit și despre drepturile pe care le are un pacient în România.

adriana bahmuțeanu fără mască

Ce spune avocatul familiei Salam despre situația de la Matei Balș

„Se semnează un consimțământ informat. Până în acest moment, familia nu a semnat nimic. Ei nu au nicio informație, nici măcar dacă mai trăiește. Știu doar că este incubat.” a spus avocatul lui Florin Salam.

adriana bahmuțeanu fără mască

„Medicii ne-au zis ce putem să-i mai facem fratelui nostru dacă i-au cedat organele. M-au întrebat dacă sunt țigancă...” a adăugat sora lui Florin Salam.

adriana bahmuțeanu fără mască

Florin Salam a transmis că fratele lui a spus să fie luat din spital că altfel îl omoară acolo. „Eu de aici nu mai scap să știi! Faceți ceva să mă scoateți de aici.” a spus fratele lui Salam, diagnosticat cu COVID-19.

Familia a declarat că nu au mai vorbit cu Nelu Salam încă de pe 31 iulie.

adriana bahmuțeanu fără mască

„Mi se pare incredibil în România 2020 așa ceva. Acest spital are un purtător de cuvânt.” a zis Adriana Bahmuțeanu.

Citeste si: Anthony Fauci a facut anuntul! Cand va putea fi utilizat vaccinul contra Covid-19

Florin Salam a încheiat prin a spune că medicii ar trebui să se pună în locul lor și al românilor care au rude bolnave de covid-19 internate în spital.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si