Mihaela Borcea se ocupa, printre altele, si de un hotel pe care familia sa il detine in statiunea Olimp. Contrar obiceiului, acesta nu este unul de lux si nici nu se adreseaza oamenilor cu bani. Hotelul familiei Borcea este unul de doua stele si are ca target romanul „de rand”, care vrea sa se simta bine pe litoral.


Hotelul are 6 etaje si este amplasat pe faleza, cu vedere directa la mare.
Unitatea a fost renovata in 2012, la putina vreme dupa ce a fost preluata da familia Borcea. Clientii au la dispozitie un bar, un restaurant, o terasa, o piscina si un loc de joaca pentru copii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fostul hotel „Muntenia”, de pe vremea comunistilor, nu a fost, insa o afacere prea buna pentru Mihaela Borcea. In ultimii ani, aceasta a mers mai mult pe pierdere, iar in 2013 a decis sa il „bage” in insolventa.
Locatia a rezistat, insa, iar vara aceasta si-a redeschis portile pentru turisti.

In lipsa fostului sot, aflat in spatele gratiilor, Mihaela Borcea administreaza de una singura mai multe afaceri, majoritatea fiind insa, in Bucuresti. Astfel, femeia detine un salon de infrumusetare, un ballroom si un strand.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si