Află ce inseamna sa devii un model videochat!

Blamat oficial, iubit pe ascuns, videochat-ul este un domeniu de mare interes. Intrarea lui în legalitate, puterea cu care rezistă și se dezvoltă sunt cea mai clară dovadă a aprecierii de care se bucură. Astfel se face că și reprezentantele sexului frumos care profesează în acest domeniu se bucură de din ce în ce mai multe privilegii.

R.B., luni 26 august 2019 , 10:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În ciuda prejudecăților și a tendinței de a judeca înainte de a vedea despre ce este vorba, acest domeniu este unul cât se poate de profesionist, în care serioazitatea și simțul datoriei sunt la fel de mult apreciate. Jobul se regăsește în codul actual de profesii, este unul destul de solicitat și poate fi prestat cu carte de muncă și cu toate taxele plătite le zi.

Pentru a afla ce inseamna sa devii un model videochat ai mai jos câteva detalii esențiale pentru procesul de recrutare și pentru ceea ce te așteaptă dacă reușești să te adaptezi la un astfel de job.

Care sunt principalele criterii de selecție pentru a fi #MoneyGirl?

Pentru a participa la un interviu poți discuta cu unul dintre membrii personalului de recrutare prin intermediul chat-ului online sau poți completa formularul de pe site cu date necesare pentru a fi contactată în vederea unui interviu.

Printre cele mai importante criterii de selecție amintim:

 • un fizic plăcut și armonios
 • șarm personal și atitudine potrivită
 • capacitatea de a iniția și de a întreține conversații interesante
 • cunoașterea la nivel conversațional a unei limbi de circulație internațională, în principal engleza
 • seriozitate și implicare
 • dorința de a lucra în acest domeniu
 • nazuința de a deveni cât mai bună în profesia aleasă

Dacă întrunești aceste calități, cu certitudine vei trece de prima fază de selecție. După un interviu și o informare amănunțită în privința sarcinilor și responsabilităților de îți revin și evident după ce îți dai acordul, poți începe să lucrezi alături de echipa de ici. Va urma un proces de taining și de integrare. Apoi va trebui să vezi dacă ești potrivită pentru acest job sau dacă acest job ți se potrivește. După câteva luni vei observa că rezultatele spectaculoase așteptate nu încetează să apară.

 

Care sunt cele mai importante beneficii de care te poți bucura la un astfel de job?

Fiind vorba despre un job la care frumusețea, senzualitate și arta de a intreține conversații  sunt cele mai aprciate calități, pentru a obține succesul dorit va trebui să te îngrijești mereu și să-ți cultivi aceste calități.

Iată care sunt principalele lucruri de care te vei bucura aici:

 • Un job deosebit, la care te vei simți mereu apreciată.
 • O echipă primitoare formată în mare parte din fete.
 • Posibilitatea de a-ți organiza programul, alegându-ți singură intervalul de timp în care să lucrezi, poți lucra oricând dimineata, după-amiaza, noaptea și-ți poți face timp și pentru alte activități.
 • Un loc de muncă plăcut, într-o locație centrală, cu amenajări și spații deosebite.
 • Cele mai bune servicii pentru a avea o imagine impecabilă
 • Intervenții estetice la cele mai bune clinici de chirurgie plastică.
 • Beneficizi de o asigurare medicala privată
 • Poți avea parte de multe surprize plăcute, de premii, prime și recompense.
 • Poți beneficia de un apartament în rate direct de la dezvoltator, de o mașină în leasing, de vacanțe deosebite și de multe cumpărături speciale.
 • Vei avea parte de multe momente de răsfăț, de serviciile unui stilist propriu, de un make-up artist profesionist, de sesiuni de machiaj profesional, de un hairstilist și de un loc de înfrumusețare care să te ajute să fi deosebită în fiecare zi.
 • Un training permanent și sesiuni periodice de dezvoltare și formare profesională.
 • Poți obține venituri spectaculoase, de câteva mii de euro pe lună, mult peste medie.

Cu Money-Studio ai șansa să cunoști cea mai interesanta și cea mai dezvoltata industrie online din Romania, respectiv industria videochat-ului. Oamenii care lucrează sunt dedicați și te vor susține cu tot ce este necesar pentru a te adapta cât mai ușor și a face față cu brio tuturor solicitărilor și provocărilor acestui domeniu.

Dacă te vei regăsi în acest job și vei face față cu brio chiar și momentelor mai dificile, acest job poate deveni carieră pentru tine, iar tu te poți bucura din plin de avantajele unei vieții liniștite, așa cum ai visat. Poți avea libertatea de a alege ce este cel mai bine pentru tine și de a deveni ce vrei tu.

Money Studio este cel mai bun studio de videochat din Bucuresti. Toate camerele sunt moderne, mobilate cu bun gust și echipate cu cele mai noi tehnologii necesare.

Orice tânără trebuie să aibă curajul de a sesiza oportunitățile oferite de acest job și să aibă puterea să decidă pentru siguranța și pentru viitorul său. Dacă ești o persoană optimistă, senzuală, curioasă poți încerca să vezi dacă ți se potrivește acest job. Însușirile fizice pot fi importante, însă cel mai mai important atu va fi dat de talentul tău de a te face plăcută.

Pentu mai multe informații accesează site-ul Money-studio.ro!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si