Află cum să faci rețete delicioase, dar de POST!
Cu mai putin de o luna inainte de postul Pastelui, ne pregatim pentru ce e mai greu.

Chefii bucatari ne transmit insa ca cele 40 de zile nu sunt neaparat un chin daca stim sa gatim. La cursurile de gastronomie, unde am intalnit zeci de cursanti, am descoperit ce inseamna mancarea gustoasa si de post.
Burgerul ispititor din imagine este de fapt placerea nevinovata a oricarui gurmand care vrea sa tina post.
Desi arata ca preparatul clasic, gatit cu carne si sosuri grele, burgerul pregatit de chef Stan Popescu ne fereste de pacat.
Ingredientele care dau gustul perfect preparatului de post sunt usor de gasit. Cursantii care participa la sesiunea de gatit invata cum sa le imbine.
Avem un burger vegetal, din naut, dovlecei, ceapa, usturoi, faina …Avem chiar si faina de naut ca sa putem sa legam chifteaua pt ca altfel nu sta si faina de orez.
Am putea spune ca daca nu punem chifla de burger putem da si pt cei fara glutenDesertul va fi tot unul de post. Cheful il prepara din 3 ingrediente.
Secretele acestor preparate sunt dezvaluite pas cu pas cursantilor de la scoala de gastronomie care vor sa isi construiasca o cariera in bucatarie.
Pana de curand, Diana lucra in cu totul alt domeniu, iar acum, isi urmeaza visul!
Cursantii au toate sansele sa devina mari bucatari. Chef Bedros, unul dintre campionii Suediei la patiserie, le este mentor.
La finalul modulelor care dureaza 20 de saptamani, urmeaza un examen greu. Cursantii trebuie sa isi dovedeasca abilitatile gastronomice in fata unei comisii de chefi din Franta.
Succesul in gastronomie vine odata cu experienta. Pana atunci, cursantii cauta sa se prefectioneze si viseaza la marile bucatarii ale lumii.