Al doilea suspect în cazul morții lui Adrian Kreiner a fost adus în România, în cursul nopții trecute, potrivit informațiilor transmise de digi24.ro.

Bărbatul, împreună cu alți doi suspecți, sunt acuzați că l-au ucis pe afaceristul din Sibiu, în luna noiembrie a anului trecut. 

Minae Marian Cristian a fost descoperit de autorități în Irlanda de Nord. Conform sursei citate anterior, în urma unor percheziții realizate la domiciliul din străinătate, autoritățile ar fi găsit în casa acestuia cele 16 ceasuri furate din locuința lui Adrian Kreiner.

Suspectul a fost extrădat din Irlanda de Nord și urmează să fie prezentat în fața judecătorilor. El este suspectat de comiterea infracțiunii de omor calificat.

Citește și: Ce se întâmplă cu Marian Cristian Minae, unul dintre suspecții în cazul asarinării lui Adrian Kreiner? Ministrul Justiției a făcut anunțul

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

suspect crima adrian kreiner

Minae Marian Cristian

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Al treilea suspect este de negăsit

Cei trei bărbați suspectați de torturarea până la moarte a afaceristului Adrian Kreiner, din Sibiu, sunt Zuleam Costinel Cosmin, Minae Marian Cristian și Ghiță Laurențiu. Cei trei bărbați sunt din Dolj și au vârste apropiate.

Ei ar fi fugit din țară după jaful urmat de crimă produs la începutul lunii noiembrie a anului 2023.

Dintre aceștia, Zuleam Costinel Cosmin, care este considerat liderul grupului, este de negăsit.

Citește și: Adrian Kreiner, milionarul care a fost asasinat în vila sa, avea un testament secret. Acum s-a aflat cum s-a împărțit, de fapt, averea afaceristului

adriann kreiner si suspectii

Al doilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, afaceristul din Sibiu ucis în propria casă, a fost adus în România

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Minae Marian Cristian și Ghiță Laurențiu au fost identificați în țări străine și extrădați în România. Ghiță Laurențiu se pare că este din localitatea Zăval, județul Dolj.

Acesta are 35 de ani și este de cetățenie română. El a fost boxer și se pare că lucra în străinătate. Fostul boxer ar mai fi avut în trecut antecedente penale. 

Minae Marian Cristian este domiciliat tot în localitatea Zăval, județul Dolj. În vârstă de 35 de ani, Marian este poreclit "Pușcărie". Bărbatul se pare că a fost implicat în mai multe jafuri de-a lungul vieții. În urmă cu 10 ani, Minae Marian a primit o sentință de 5 ani de închisoare pentru mai multe infracțiuni, printre care și cea de tâlhărie.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si