Alba Iulia, pe locul 9 in topul celor mai periculoase locuri din Romania. Un material care arata cat de primejdios e sa locuiesti aici

Orasul Marii Uniri e plin de locuri in care n-ar fi bine sa va prinda noaptea. Sunt zone in care pana si localnicii se tem sa puna piciorul. Colegul nostru Sefan Stroe s-a aventurat in mijlocul acestor cartiere pentru a va arata de ce Alba Iulia ocupa locul 9 in topul celor mai periculoase locuri din Romania

Webeditor: V.P. Author: A.L. marți 05 septembrie 2017 , 19:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

A ajuns in Alba -Iulia, un alt oras aflat pe lista violentei din Romania. Aici avem trei cartiere rau famate. O sa mergem in fiecare dintre ele si o sa vedem ce se intampla acolo.

Primul loc in care mergem fiind considerat foarte periculos.

Suntem in acest cartier, Tiganie. Este considerat de catre autoritati un cartier primejdios.

E o zona in care strainii nu sunt priviti cu simpatie si unde locuitorii cartierului isi fac singuri legea. 80 la suta  dintre ei nu muncesc si toata lumea traieste intr-o saracie lucie. Cartierul e ocolit de toata lumea, pentru ca aici se comit infractiuni in fiecare zi. Priviti ce se intampla si o sa intelegeti de ce frica pluteste in aer.

 

Incercarea de a-i face pe localnici sa arate un minim respect e treaba grea.

Am plecat din cartierul,,Tiganie,, si mergem in alta zona rau famata. Am ajuns aici in blocul G2. Este un loc extrem de periculos. Oamenii se feresc de aceasta zona.

Blocul G2 denumit si ,,Turturica,, este renumit pentru ferocitatea celor care stau aici. In urma presiunilor venite din partea cetatenilor orasului, primaria a hotarat sa-l demoleze.

Bumbu Nicolae consilier local- reprezentant al Romilor-„Suntem de acord sa demoleze blocul sa faca parcare..

Rep. De ce a luat primaria aceasta hotarare? Pentru ca a devenit o zona periculoasa? Da, ziceau ca este o zona rau famata"

Nu cu mult timp in urma chiar pe acesta strada a avut loc o crima infioratoare. O tanara, mama a doi copii, a fost omorata cu bestialitate de catre concubinul ei. Totul s-a petrecut in fata celor doi copii.

I-am intrebat si pe reprezentantii Politiei Judetene Alba daca exista un risc in a merge in aceste cartiere daca nu esti din zona.

V-am aratat cele mai periculoase locuri din jud. Alba. Saracia si lipsa de educatie ii fac pe locuitorii acestor sa fie priviti cu teama de catre restul populatiei.

Saptamana viitoare vom vorbi despre o alta zona periculoasa a Romaniei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si