Rețeaua de magazine retrage astfel un lot întreg de fructe confiate, asta după ce au apărut suspiciuni că produsul ar fi contaminat cu Salmonella.

ANSVSA: Suspiciune de contaminare cu Salmonella "Dorim sa va aducem la cunostinta ca Mega Image a retras de la vanzare produsul 23416 Euro Company Mix Exotic 100 G, numar lot 8302, termen de valabilitate 31.10.2019", se arata pe pagina oficiala a Autoritatii Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).

Informarea de retragere de la vanzare a produsului provine de la furnizorul Euro Company. "Furnizorul Euro Company a initiat o retragere a lotului de produs mentionat mai sus, deoarece exista o suspiciune de contaminare a acestuia cu bacteria Salmonella. Euro Company mentioneaza faptul ca au fost realizate controale pe toate esantioanele de materii prime, precum si a liniilor de productie si toate au iesit conforme, nu s-a confirmat practic prezenta acestei bacterii, insa se efectueaza toate investigatiile necesare in continuare. Toate produsele retrase urmeaza a fi distruse", a transmis ANSVSA.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Reţeaua de supermarketuri le atrage atenţia consumatorilor că ar trebui să nu consume produsul, în cazul în care l-au cumpărat deja.

Cei care au bonul fiscal pot veni cu produsul în magazin, pentru a-şi primi banii înapoi.

Lanțul de magazine a comunicat că s-au făcut controalele aferente, pe toate eșantioanele de materii prime, iar rezultatele au ieșit conforme și nu s-au găsit urme ale prezenței acestei bacterii. Produsele retrase urmează să fie distruse.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si