UPDATE: Verificarile facute la un magazin din zona Tineretului din Capitala, dupa ce o persoana a anuntat la 112 joi dimineata ca acolo a fost plasata o bomba, s-au incheiat, fara a fi gasit vreun explozitiv exploziv. Potrivit politistilor, verificarile s-au incheiat, iar restrictiile in zona au fost ridicate, pirtotehnistii stabilind ca alerta a fost falsa. Conform politistilor, in jurul orei 9.00 prin 112 a fost primit un apel de la o persoana care a anuntat ca intr-un magazin din sectorul 4 al Capitalei ar exista un dispozitiv exploziv.

Politistii au evacuat toate persoanele din unitate- magazinul Mega Image din zona Tineretului- si au restrictionat traficul in zona, iar in aceasta perioada pirotehnistii au facut fac verificari.

Potrivit politistilor, in jurul orei 9.00 prin 112 a fost primit un apel de la o persoana care a anuntat ca intr-un magazin din sectorul 4 al Capitalei ar exista un dispozitiv exploziv.

Politistii au evacuat toate persoanele din magazin si au restrictionat traficul in zona. La aceasta ora, pirotehnistii fac verificari la magazinul aflat in zona Tineretului din Bucuresti, unde a fost alerta cu bomba.
 

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si