Aeronava Boeing avea 87 de pasageri la bord. Aceasta se pregătea să decoleze spre Amsterdam, dar s-a întors de pe pistă pe platforma Aeroportului Henri Coandă, din cauza unei alerte cu bombă.

Anunţul făcut de SRI

A fost o amenințare prin 112 cum că ar exista un dispozitiv exploziv la bordul unei aeronave, potrivit reprezentanţilor Serviciului Român de Informaţii.

„A fost o amenințare cu bomba prin 112, cum că ar exista un dispozitiv exploziv la bordul unei aeronave. Echipa Antitero a executat procedurile specifice, au fost debarcați pasagerii, debarcate bagajele și rescanate. Procedura s-a încheiat în urmă cu câteva minute, nu se confirmă. Totul va reveni la normal”, transmite SRI.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Alertă cu bombă pe Aeroportul Otopeni
Alertă cu bombă pe Aeroportul Otopeni

Toţi pasagerii au fost debarcaţi, iar echipe ale SRI și Antitero au verificat bagajele din compartimentul cargo al aeronavei. În cele din urmă, s-a dovedit că ameninţarea era falsă.

Călătorii care urmau să plece spre Amsterdam au fost cazaţi gratuit la hotel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si