Alerta in Giurgiu! Unul dintre detinutii eliberati din greseala din penitenciarul este de negasit

Unul din cei trei detinuti eliberati din greseala din Penitenciarul Giurgiu este, in continuare, dat disparut, in timp ce ceilalti doi au fost reîncarceraţi, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

A.L., luni 06 noiembrie 2017 , 14:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Unul dintre cei trei detinuti eliberati din greseala din Penitenciarul Giurgiu este, in continuare, dat disparut, in timp ce ceilalti doi au fost reîncarceraţi, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Potrivit purtatorului de cuvant al ANP, deţinutul a fost dat in urmarire nationala de Inspectoratul General al Politiei Romane, cu semnalmentele: inaltime 1,70-1,79 m.; greutate 80-89 de kilograme; corpolenta atletica; par saten tuns scurt; urechi mari; frunte lata; fata prelunga; ten deschis; ochii albastri; sprancene groase; gura medie; buze groase; barbia dreapta; nasul drept.

"Poseda mandat de executare a pedepsei nr.793/2013 fiind condamnat la 5,6 ani pentru talharie. Ca urmare a intrarii in vigoare a Lg 169/2017, numitul Popa Petronel i s-a calculat in mod eronat un castig de 330 zile din pedeapsa in loc de 294 de zile din pedeapsa de cinci ani si 10 luni inchisoare, ca urmare a cazarii in conditii necorespunzatoare, fapt ce a generat punerea in libertate la termen la data de 19.10.2017. In urma sesizarii erorii, s-a procedat la recalcularea zilelor si s-a constatat faptul ca persoanei in cauza i-au fost generate suplimentar 36 de zile. Data corecta la care urma sa fie pus in libertate era 29.10.2017”, explica IGPR motivul pentru care Petronel Popa a fost dat in urmarire nationala.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si